Microsoft all-in-one mitjana keyboard


Posi's còmode i faci másEl All-in-One Mitjana Keyboard és el dispositiu perfecte tant per al saló com per a l'oficina a casa. Té un conjunt de tecles de grandària completa i un coixinet multitáctil integrada que li permetrà puntejar, lliscar els dits, arrossegar, acostar o allunyar, i fer clic fàcilment. Té tecles d'accés ràpid multimèdia personalitzables, per la qual cosa tindrà internet i la seva música, fotos i pel·lícules favorites a l'abast de la mà. A més, el teclat té un disseny resistent, per la qual cosa ja no haurà d'atabalar-se pels cops, caigudes o vessaments quotidians. El All-in-One Mitjana Keyboard és tot el que necessita per a escriure i navegar amb comoditat
 

La seva privacitat

 

Enviaments y entregues

 

Devolucions i garanties

30,33 €
Impostos inclosos
qty
Fora d'estoc

Posi's còmode i faci més
El All-in-One Mitjana Keyboard és el dispositiu perfecte tant per al saló com per a l'oficina a casa. Té un conjunt de tecles de grandària completa i un coixinet multitáctil integrada que li permetrà puntejar, lliscar els dits, arrossegar, acostar o allunyar, i fer clic fàcilment. Té tecles d'accés ràpid multimèdia personalitzables, per la qual cosa tindrà internet i la seva música, fotos i pel·lícules favorites a l'abast de la mà. A més, el teclat té un disseny resistent, per la qual cosa ja no haurà d'atabalar-se pels cops, caigudes o vessaments quotidians. El All-in-One Mitjana Keyboard és tot el que necessita per a escriure i navegar amb comoditat

Característiques

Coixinet multitáctil integrada
El coixinet multitáctil integrada permet navegar fàcilment amb gestos, la qual cosa millorarà la seva experiència en Windows. Puntegi, llisqui els dits, arrossegament, acosti o allunyi, i faci clic fàcilment.

Tecles d'accés ràpid multimèdia personalitzables
Les tecles multimèdia li permetran accedir fàcilment a la seva música, fotos i vídeos.

Controls de volum de fàcil accés
Els controls de volum són fàcils d'usar, la qual cosa millorarà la seva experiència multimèdia

Disseny resistent antiderrames
Ha estat dissenyat per a resistir aixafaments accidentals i caigudes ocasionals. Resisteix vessaments accidentals.

Connectivitat sense fil (USB)
Desplaci's lliurement per la seva estada amb una connexió sense fil fiable de fins a 4,5 metres.

Funciona amb televisors i consoles de jocs selectes
Funcionalitat de teclat bàsica amb televisors intel·ligents i consoles de jocs compatibles amb USB HID 1. 
Consulti la documentació del seu televisor intel·ligent o consola de jocs per a determinar si és compatible amb teclats USB HID.

Requisits del sistema

  • Equipo/sistema operatiu
    • Requereix un PC que tingui instal·lat un dels següents sistemes operatius i que compleixi els requisits corresponents: Windows 8.1, Windows® 8, Windows RT 8.1, Windows RT 8, Windows 7.
  • Disc dur 150 MB
Nota informativa dels productes d'aquesta família: Tots els nostres productes són distribuïts per canal oficial espanyol, per la qual cosa tots els teclats inclouen Ñ i disposició (layout) de tecles espanyola, podent diferir de la distribució de tecles de les imatges mostrades, tret que s'indiqui clarament el contrari.

Comprar Microsoft All-in-One Mitjana Keyboard

Microsoft
0885370737950

Referéncies escpecífiques

Review

16 altre producte