Altaveus

La millor qualitat de so només pot estar en una selecció com la que Gurutech et presenta al catàleg d'altaveus. Trieu entre barres de so o torres, altaveus sense fil o un altaveu Bluetooth aprèn tots els tipus i característiques dels altaveus i comença a gaudir del millor so.

Altaveus

Filtres actius

3go w400 altaveus 2.0 14w

Elegant i compacte, així és el nou W400 de 3Go. Un nou sistema de dues peces, pensat per a oferir-te una bona qualitat d'àudio. Gràcies a les seves dimensions podràs encaixar-ho fàcilment amb qualsevol espai de casa o de l'oficina. Connecta qualsevol dispositiu multimèdia amb connector 3,5mm estàndard (Mp3/4, tauletes, telèfons intel·ligents o PC) i gaudeix dels teus versàtils altaveus W400 de 3Go.
15,40 €
Vista ràpida

Energy sistem music box bz4+ altaveu bluetooth negre

Altaveu portàtil Energy Sistem Music Box amb tecnologia Bluetooth 5.0 i connectivitat True Wireless Stereo. Gaudeix de la teva música sense cables des de qualsevol telèfon intel·ligent a més de reproduir les teves cançons MP3 a través d'USB o SD fins a 128 GB o d'escoltar les teves emissores de ràdio.
62,68 €
Vista ràpida

Mars gaming msbx altaveu bluetooth rgb 10w negre

Barra de so gaming amb 10W de potència, avançat processador de so DSP amb espacialitat multi-nivell i greus millorats, espectacular sistema d'il·luminació RGB dinàmic i connectivitat total jack + Bluetooth 5.0.
26,56 €
Vista ràpida

Trust remo 2.0 altaveus 8w

Et presentem els altaveus Rem 2.0 de Trust, un compacte joc d'altaveus estèreo amb potència de sortida RMS de 8 Watts (16 watts de potència màxima).
25,85 €
Vista ràpida

Spc pup dino altaveu bluetooth 3w verd

Gran so, petita grandària. Sota un disseny súper cridaner, s'amaga un altaveu amb una qualitat de so sorprenent. Aquest altaveu bluetoothSPC Pup compta amb una potència de 3W i inclou mans lliures per a poder contestar totes les crides que rebis en el teu telèfon intel·ligent.
12,96 €
Vista ràpida

Logitech z207 altaveus bluetooth 2.0

Logitech Z207 et permetrà obtenir un gran so en el teu escriptori. Usa la tecnologia Bluetooth® per a connectar de manera sense fil fins a dos dispositius mòbils, i connecta un dispositiu mitjançant una connexió amb cable. Després reprodueix, posa en pausa i alterna entre ells amb la tecnologia Logitech Easy-Switch™. Usa-ho per a gaudir de vídeos, jocs o música.
62,54 €
Vista ràpida