Components TPV

Components TPV

Filtres actius

Brother vc-500w impressora d'etiquetes a color wifi

Els rotllos continus de cinta d'etiqueta permeten imprimir etiquetes a mesura fins a 43 cm de longitud. La tecnologia Zero Ink permet imprimir etiquetes a color sense necessitat de tinta o tòner. Programari professional d'edició i disseny d'etiquetes - P-touch Editor 5. Connexió a bases de dades Excel i altres formats. Aplicació mòbil Color Label Editor. Disponible per a Android i iOS. Crea etiquetes o fotos personalitzades afegint icones, text, marcs, símbols o fins i tot les teves pròpies fotos per a aconseguir els teus treballs encara més creatius.
138,85 €
Vista ràpida

Approx apppos58mu impressora de tiquets usb

L'APPPOS58MU és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Ofereix característiques importants de fàcil maneig per al detallista, restaurants i hostaleria. Funciona amb paper tèrmic estàndard d'ample 58mm. No necessita cartutxos i permet imprimir codis de barres i el seu logotip. Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci!

47,09 €
Vista ràpida

Approx appcash33wh calaix portamonedes manual/automàtic blanc

Approx APPCASH33 és un calaix portamonedes compacte i elèctric, fabricat amb material molt resistent a l'impacte. Disposa de compartiment per a bitllets amb clip de subjecció i calaixera de monedes, tots dos totalment ajustables. Disposa de clau amb bloqueig de tres posicions per a una major seguretat.
42,75 €
Vista ràpida

Approx apppos80amusewh impressora de tiquets usb/rj45 blanca

Impressora Approx amb triple interface (USB, SERIAL PORT i LAN) i un disseny modern i funcional i un capçal d'impressió més resistent. Utilitza paper tèrmic de 80mm, encara que el seu disseny està preparat per a admetre paper de 58 amb un adaptador (no inclòs).
102,68 €
Vista ràpida

Approx cash01 calaix portamonedes blanc

L'APPCASH01 és un calaix portamonedes elèctric fabricat amb material molt resistent a l'impacte. Disposa de compartiment de bitllets inclinat i calaixera de monedes extraïble, tots dos totalment ajustables. A més, incorpora ranura frontal per a guardar xecs sense necessitat d'obrir el calaix. Amb clau amb bloqueig de tres posicions per a una major seguretat.
41,62 €
Vista ràpida

Approx appmt15w5 monitor 15" tàctil per a tpv negre

La APPMT15W5 és una pantalla tàctil resistiva de 5 fils d'alta qualitat, especialment indicada per a aplicacions POST de comerç i hostaleria, però també per a aplicacions en sanitat, serveis públics o qualsevol ús en el qual sigui necessari una posició còmoda d'operació i un accés via tàctil al programa de programari.
178,45 €
Vista ràpida

Approx appls10 lector de codis de barres 1d/2d usb

L'APPLS10 és un lector sense fil de codis 1D/2D USB amb tecnologia Bluetooth i RF i un disseny exclusiu. Petit, prim i fàcil d'usar, l'escàner està optimitzat per a la seva connexió a dispositius mòbils. Suporta tots els codis de barres comunes 1D i 2D, i és capaç d'escanejar codis en pantalla. No necessita drivers i és detectat pel PC automàticament a través del seu receptor. És configurable i admet dissenys de teclat diferents i inclou LED, timbre i vibració per a indicar estats de lectura.
113,92 €
Vista ràpida

Approx apppos80am3 impressora tèrmica 80mm

La APPPOS80AM3 és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci! 80mm. d'ample · Imprimeix codis de barres i logotips · No necessita cartutxos.
100,05 €
Vista ràpida

Unykach calaix portamonedes negre

El calaix portamonedes de UNYKAch és un calaix compacte i robust acabat en materials de gran qualitat amb 4 compartiments per a bitllets i 8 departaments per a monedes. El pany té tres posicions perquè romangui tancat, tancat a l'espera de l'obertura automàtica o obert.
47,23 €
Vista ràpida

Approx appcash33 calaix portamonedes manual/automàtic negre

Approx APPCASH33 és un calaix portamonedes compacte i elèctric, fabricat amb material molt resistent a l'impacte. Disposa de compartiment per a bitllets amb clip de subjecció i calaixera de monedes, tots dos totalment ajustables. Disposa de clau amb bloqueig de tres posicions per a una major seguretat.
42,75 €
Vista ràpida

Honeywell voyager 1400g 2d lector de codis de barres usb + suport

Els codis de barres 2D s'estan tornant cada vegada més populars en una àmplia gamma de sectors industrials per moltes raons. Algunes empreses tenen el desig de capturar grans quantitats de dades, malgrat les restriccions d'espai, mentre que unes altres han de llegir codis de barres 2D per a complir amb la reglamentació governamental o els mandats del proveïdor. I un grup encara major d'empreses tan sols desitja aprofitar les tendències emergents que requereixen la tecnologia de lectura d'àrea, avui dia o en el futur, sense haver d'adquirir maquinari d'escanejat addicional.

84,59 €
Vista ràpida

Approx aapos80am impressora de tiquets

L'APPPOS80AM és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Ofereix característiques importants de fàcil maneig per al detallista, restaurants i hostaleria. Incorpora un sistema de tall automàtic de tiquets, funciona amb paper tèrmic estàndard d'ample 80mm. No necessita cartutxos i permet imprimir codis de barres i el seu logotip. ¡Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci!
80,57 €
Vista ràpida

Approx appmt19w5 monitor 19" tàctil per a tpv

La APPMT19W5 és un Monitor tàctil resistivo de 5 fils d'alta qualitat, especialment indicada per a aplicacions POST de comerç i hostaleria, però també per a aplicacions en sanitat, serveis públics o qualsevol ús en el qual sigui necessari una posició còmoda d'operació i un accés via tàctil al programa de programari.
230,52 €
Vista ràpida

Approx appls05hd2d lector de codis de barres 1d/2d usb

El APPLS05HD2D és un lector de codis 1D/2D USB amb un disseny ergonòmic i fàcil de manejar. Suporta tots els codis de barres comunes 1D i 2D, i és capaç d'escanejar codis en pantalla. No necessita drivers i és detectat pel PC automàticament a través del seu receptor. És configurable i admet dissenys de teclat diferents i inclou LED i timbre per a indicar estats de lectura.
42,00 €
Vista ràpida

Approx appls06omni lector de codis de barres usb

L'APPLS06OMNI és un lector de codis omnidireccional USB amb un disseny de sobretaula i fàcil de manejar. No necessita drivers i és detectat pel PC automàticament. És configurable i admet dissenys de teclat diferents i inclou LED i timbre per a indicar estats de lectura. Disposa de botó de precisió per a canviar de multilínea a una sola línia.
104,35 €
Vista ràpida

Approx apppos58au impressora tiquets usb

L'APPPOS58AU és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Ofereix característiques importants de fàcil maneig per al detallista, restaurants i hostaleria. Incorpora un sistema de tall automàtic de tiquets, funciona amb paper tèrmic estàndard d'ample 58mm. No necessita cartutxos i permet imprimir codis de barres i el seu logotip. Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci!
64,48 €
Vista ràpida