On és la meva comanda?


Has fet una comanda i vols saber on està per estar preparat per quan arribi?

Entra a Les meves comandes del teu compte de client i podràs accedir all nombre de seguiment de la teva comanda i localitzar-la per no perdre-la de vista

 

Tornar a fer una comanda


Vols repetir una comanda? Entra a Les meves comandes del teu compte de client i localitza la comanda que t'interessa. Només hauràs de fer clic a "Tornar a fer comanda" i llest!

 

Necessito factura


Si necessites la factura de la teva comanda, podràs descarregar-la des de Les meves comandes del teu compte de client.

Localitza la comanda que necessites i fes clic a "Factura". Es descarregarà un arxiu .pdf amb la factura de la teva comanda.

 

Vull tornar un producte


Cap problema, a Gurutech tens 30 dies naturals per fer la devolució, consulta a la pàgina Garanties i devolucions com sol·licitar la teva devolució.

 

Vull anul·lar una comanda


Si has realitzat una comanda i vols anul·lar-la, posa't en contacte amb nosaltres de seguida i, si la comanda encara no ha sortit de magatzem, l’anul·larem i et farem el reemborsament total de la teva comanda. Si la comanda ja ha sortit de magatzem s'haurà de tramitar com una devolució. Contacta'ns i et direm què fer.

Fes clic a devolucions si necessites més informació sobre aquest tema.

 

El transport em porta el paquet visiblement malmès


En el moment del lliurament de la comanda, si detectes qualsevol desperfecte en l'embalatge o producte, indica-ho a l'albarà de lliurament de transportista i avisa'ns en menys de 48 hores des de la recepció.

 

He de guardar l'embalatge original del producte?


Obre el paquet amb cura i guarda l'embalatge original durant 30 dies. En cas de qualsevol problema en aquest termini, se't demanarà sempre la caixa amb tots els accessoris i instruccions.

 

Necessites ajuda?


Tens algun dubte? Necessites més informació o ajuda amb la teva comanda?

Recorda que, si tens qualsevol dubte en algun pas de el procés de compra o un cop finalitzada la comanda, contacte amb nosaltres, estarem encantats de donar-te un cop de mà amb el que necessitis.