Cables d'alimentació

Cables d'alimentació

Filtres actius

Lanberg cable d'extensió colzat cee 7/7 a iec 320 c13 mascle/femella 1.8m vde negre

L'Extensió del Cable d'Alimentació Lanberg per a PC, laptop i servidor de Lanberg de CEE 7/7 a IEC 320 C13 li permet proporcionar energia de confiança i ininterrompuda a computadores portàtils i altres dispositius ICT o RTV. El cable es caracteritza per una alta eficiència i fiabilitat durant el funcionament. A causa de l'ús d'un endoll en angle, és possible connectar el cable en llocs que són extremadament inaccessibles o on l'accés d'un cable d'extrem recte és significativament difícil. Gràcies a la mà d'obra d'alta qualitat, que està confirmada pel certificat VDE rebut, el cable pot ser utilitzat tant per usuaris domèstics com per usuaris exigents que valoren la qualitat i la seguretat.
10,94 €
Vista ràpida

Equip cable d'alimentació c13 a schuko 1.8m

Equip cable de transmissió fabricat en color negre amb una longitud de 1,8 m acoblador C13 a CEE7/4. El cable d'alimentació d'alta qualitat equip està dissenyat per a transportar electricitat clara i nítida, creant un entorn de subministrament d'energia sostenible.
8,81 €
Vista ràpida

Lanberg cable d'extensió cee 7/7 a iec 320 c13 mascle/femella 1.8m vde negre

L'Extensió del Cable d'Alimentació Lanberg per a PC, laptop i servidor de Lanberg de CEE 7/7 a IEC 320 C13 li permet proporcionar energia de confiança i ininterrompuda a computadores portàtils i altres dispositius ICT o RTV. El cable es caracteritza per una alta eficiència i fiabilitat durant el funcionament. Gràcies a la mà d'obra d'alta qualitat, que es confirma amb el certificat VDE rebut, el cable pot ser utilitzat tant per usuaris domèstics com per usuaris exigents que valoren la qualitat i la seguretat.
10,87 €
Vista ràpida

Lanberg cable d'alimentació cee 7/7 a iec 320 c5 mascle/femella 1.8m vde negre

El Cable d'Alimentació Lanberg (trèvol) amb CEE 7/7 a IEC C320 C5 li permet proporcionar energia de confiança i ininterrompuda a computadores portàtils i altres dispositius ICT o RTV amb un endoll "Miki" incorporat. El cable es caracteritza per una alta eficiència i fiabilitat durant el funcionament. Gràcies a l'alta qualitat de la mà d'obra, que es confirma amb el certificat VDE rebut. El cable pot ser utilitzat tant per membres de la llar com per usuaris exigents que valoren la qualitat i la seguretat.
10,44 €
Vista ràpida

Lanberg cable d'extensió iec 320 c14 a schuko femella/femella 20cm negre

L'Extensió del Cable d'Alimentació Lanberg per a PC, portàtil i fonts d'alimentació de servidor amb IEC 320 C13 en Schuko li permet proporcionar energia de confiança i ininterrompuda a computadores portàtils i altres dispositius ICT o RTV. El cable es caracteritza per una alta eficiència i fiabilitat durant el funcionament. Gràcies a la mà d'obra d'alta qualitat, el cable pot ser utilitzat tant per usuaris domèstics com per usuaris exigents que valoren la qualitat i la seguretat.
11,31 €
Vista ràpida

Lanberg cable d'extensió cee 7/7 a iec 320 c13 mascle/femella 1.8m negre

L'Extensió del Cable d'Alimentació Lanberg per a PC, laptop i servidor de Lanberg de CEE 7/7 a IEC 320 C13 li permet proporcionar energia de confiança i ininterrompuda a computadores portàtils i altres dispositius ICT o RTV. El cable es caracteritza per una alta eficiència i fiabilitat durant el funcionament. Gràcies a la mà d'obra d'alta qualitat, el cable pot ser utilitzat tant per usuaris domèstics com per usuaris exigents que valoren la seguretat.
7,01 €
Vista ràpida