Connectivitat

En aquesta selecció trobaràs tots els productes necessaris per millorar la connectivitat entre els dispositius que tens a casa teva. Si tens un ordinador sense Bluetooth i vols que en tingui. Si voleu millorar la qualitat del senyal de WiFi o si voleu connectar el vostre televisor amb altres dispositius gràcies a ChromeCast. Tot el que necessites perquè la connexió flueixi és aquí.

Connectivitat

Filtres actius

Tp link ha100 receptor de musica bluetooth

Et presentem en Gurutech l'HA100 de TP-LINK, un receptor de música bluetooth que li proporciona al seu dispositiu estèreo connectivitat Bluetooth, permetent-li transmetre música des del seu telèfon intel·ligent o tauleta.
25,60 €
Vista ràpida

Conceptronic emrick05bs emrick adaptador pcie ssd nvme m.2

Aquest adaptador PCIe SSD NVMe M.2 es connecta directament a la placa basi i compta amb carrils PCIe 3.0 X4 ultraràpids que transmeten amb una amplada de banda de fins a 32 GT/S. També és compatible amb la majoria de les grandàries d'unitats SSD M.2 clau M. Aquest adaptador millora la velocitat del sistema i augmentarà l'eficiència dels equips d'oficina i entreteniment.
16,93 €
Vista ràpida

Equip adaptador usb 3.0 a hdmi

USB 3.0 Tipus A Mascle HDMI-A 19 pins Femella Alimentat per USB Admet una taxa de transferència de fins a 5 Gbs Compleix amb HDMI Alta velocitat amb Ethernet Admet maneres de visualització: primari, estès, mirall Admet resolucions de vídeo de fins a 1920x1080 / 60HZ Sortida de vídeo 800x600 en USB 2.0 aplicació Compatible amb Windows 7, 8 i 10
31,46 €
Vista ràpida

Equip adaptador usb 3.0 a hdmi/vga

Aquest adaptador Equip 133386 USB 3.0 a VGA / HDMI ofereix una solució portàtil per a connectar una pantalla HDMI i VGA a la seva computadora portàtil o d'escriptori USB-A. L'adaptador de vídeo multipuerto li permet duplicar o estendre contingut en dos monitors addicionals simultàniament (1 x HDMI i 1 x VGA), creant una estació de treball de doble pantalla.
34,18 €
Vista ràpida

Approx appc07ghub adaptador ethernet hub usb 3.0

Aquest adaptador li permetrà agregar un port RJ-45 i 3 ports USB 3.0 addicionals al seu equip. Té una taxa de transferència de fins a 1000Mbps, amb la qual podrà navegar i transferir arxius còmodament. Augmenti la connectivitat dels seus equips!
29,40 €
Vista ràpida

Aisens adaptador svga + jack 3.5 a hdmi femella/femella negre

Convertidor SVGA i àudio a HDMI amb connector HDMI femella en un extrem i connector D-sub HDB15 femella i Jack 3.5 femella en l'altre. Permet a l'usuari connectar una pantalla HDMI a un dispositiu equipat amb sortida VGA, evitant la despesa d'haver d'actualitzar el monitor per qüestions de compatibilitat.
24,90 €
Vista ràpida

Convertidor displayport a vga/dvi/hdmi

Permet a l'usuari connectar un ordinador equipat amb Displayport a una  pantalla VGA, DVI o Hdmi.no requereix programari ni controladors, una solució totalment plug and play
18,39 €
Vista ràpida

Aisens adaptador usb-c a microusb mascle/femella negre

L'Adaptador USB 2.0 de Aisens amb connector tipus USB-C mascle en un extrem i tipus Micro-B (5Pin) femella en l'altre és possiblement és l'adaptador tipus Micro-B a USB-C més compacte del mercat. Només té 44mm de longitud. Ideal per a convertir el cable USB Micro-B a un cable USB-C. Aquest adaptador també funciona amb dispositius mòbils, tauletes equipat amb OTG
7,32 €
Vista ràpida

Conceptronic mini travel hub 4 ports usb 2.0

Aquest hub USB 2.0 de viatge de 4 ports proporcionarà al seu ordinador o el seu portàtil 4 ports USB 2.0 extra per a connectar els seus dispositius USB. Poden utilitzar-se tots els ports al mateix temps, ja que l'alimentació elèctrica anirà determinada individualment per a cada port. Adequat per a dispositius USB amb baixa alimentació. Gràcies al seu disseny reduït i compacte, aquest hub de viatge és la solució ideal per a la seva mobilitat!
9,74 €
Vista ràpida