Pasta Tèrmica

Pasta Tèrmica

Filtres actius

Nox tg-1 pasta tèrmica 3.96gr

Pasta tèrmica d'alt rendiment amb eficient conductivitat tèrmica. Facilita la conducció de la calor atorgant una major durabilitat a tots els teus components. Nox proveeix de tots els components necessaris per a garantir el major rendiment en el teu equip. Coneixem les teves necessitats i treballem per a cobrir-les. Especificacions:
14,82 €
Vista ràpida

Mars gaming mt0 pasta tèrmica

Compacta però potent, amb la pasta tèrmica MT0 no despediciarás producte. Suporta fins a 280 °C de temperatura per a oferir-te seguretat en els ordinadors més potents.
6,33 €
Vista ràpida

Tacens mars gaming mt1 pasta termica

La pasta MT1 és una pasta d'alt rendiment de dissipació tèrmica, que manté una temperatura estable sota qualsevol càrrega. És fàcil d'aplicar i la seva viscositat és ideal per a un emplenat perfecte entre el dissipador i el processador. A més, té una llarga durada, gràcies a la seva baixa evaporació i el fet que suporta altes temperatures. Fabricada amb material nanotecnológico, no conductor elèctric, per a una seguretat màxima.
9,04 €
Vista ràpida

Natec husky pasta tèrmica 4 gr

Natec Husky és una pasta tèrmica amb alta conductivitat tèrmica i baixa resistència tèrmica. El greix en si mateixa no condueix electricitat, no es corroeix i no requereix temps de curat (rendiment tèrmic òptim després del primer cicle). La pràctica xeringa permet aplicacions fàcils i múltiples.
9,14 €
Vista ràpida