Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Marca

Marca

Pasta Tèrmica

Pasta Tèrmica

Filtres actius

Nox tg-1 pasta tèrmica 3.96gr
  • Nou

Nox tg-1 pasta tèrmica 3.96gr

Pasta tèrmica d'alt rendiment amb eficient conductivitat tèrmica. Facilita la conducció de la calor atorgant una major durabilitat a tots els teus components. Nox proveeix de tots els components necessaris per a garantir el major rendiment en el teu equip. Coneixem les teves necessitats i treballem per a cobrir-les. Especificacions:
9,70 €
Vista ràpida

Natec husky pasta tèrmica 4 gr

Natec Husky és una pasta tèrmica amb alta conductivitat tèrmica i baixa resistència tèrmica. El greix en si mateixa no condueix electricitat, no es corroeix i no requereix temps de curat (rendiment tèrmic òptim després del primer cicle). La pràctica xeringa permet aplicacions fàcils i múltiples.
7,96 €
Vista ràpida

Mars gaming mt0 pasta tèrmica

Compacta però potent, amb la pasta tèrmica MT0 no despediciarás producte. Suporta fins a 280 °C de temperatura per a oferir-te seguretat en els ordinadors més potents.
5,83 €
Vista ràpida

Tacens mars gaming mt1 pasta termica

La pasta MT1 és una pasta d'alt rendiment de dissipació tèrmica, que manté una temperatura estable sota qualsevol càrrega. És fàcil d'aplicar i la seva viscositat és ideal per a un emplenat perfecte entre el dissipador i el processador. A més, té una llarga durada, gràcies a la seva baixa evaporació i el fet que suporta altes temperatures. Fabricada amb material nanotecnológico, no conductor elèctric, per a una seguretat màxima.
8,86 €
Vista ràpida
Aerocool cog pasta tèrmica 4g
  • Nou

Aerocool cog pasta tèrmica 4g

Pasta tèrmica d'alt rendiment Aerocool Cog especialment dissenyada per a overclocking o jocs de PC. Ve amb pasta tèrmica de 4 g que és fàcil d'aplicar i plena perfectament l'espai entre el teu dissipador i CPU. La nanotecnologia en la pasta millora la conducció de calor a través dels seus micro molècules. Fabricada amb materials conductors no elèctrics, aquesta pasta tèrmica és completament segura d'usar. Ve amb un esparcidor per a una aplicació ràpida i fàcil.
10,56 €
Vista ràpida

Aerocool cog pasta tèrmica 2g

Pasta tèrmica d'alt rendiment Aerocool Cog especialment dissenyada per a overclocking o jocs de PC. Ve amb pasta tèrmica de 2 g que és fàcil d'aplicar i plena perfectament l'espai entre el teu dissipador i CPU. La nanotecnologia en la pasta millora la conducció de calor a través dels seus micro molècules. Fabricada amb materials conductors no elèctrics, aquesta pasta tèrmica és completament segura d'usar. Ve amb un esparcidor per a una aplicació ràpida i fàcil.
10,29 €
Vista ràpida