Ventiladors CPU

Ventiladors CPU

Filtres actius

Tacens mars gaming mcpu117 cpu cooler

El seu perfil ultra prim amb configuraciónes de ventilador de 90mm, fa del MCPU117 el dissipador perfecte per a caixes de reduïdes dimensions. Perquè les caixes compactes també es mereixen la millor refrigeració, el MCPU117 és la seva millor opció.
16,86 €
Vista ràpida

Hiditec c12 pwm ventilador cpu

CPU Cooler d'alt rendiment. C12 PWM és un sistema de refrigeració per a CPU compatible amb els últims processadors d'Intel® i AMD® . Incorpora la tecnologia patentada CDC ( Continuous Direct Contact ) per a oferir un rendiment excepcional en sistemes d'alt rendiment.
36,92 €
Vista ràpida

Nox hummer h-212 cpu cooler

Nox incorpora el cooler H-212 a la seva sèrie Hummer. Es tracta d'un cooler amb base i aletes d'alumini i 3 heatpipes de coure xapat en alumini, els quals proporcionaran a la CPU un nivell de refrigeració màxim.
35,36 €
Vista ràpida

Mars gaming mcpu120 ventilador cpu rgb 120mm

El MCPU120 té un disseny horitzontal i perfil baix amb un gran rendiment en refrigeració per aire de CPUs fins a 120W TDP juntament amb la més espectacular il·luminació automàtica CHROMA RGB i visibilitat màxima a través de la finestra de la teva caixa.
13,21 €
Vista ràpida

Abysm gaming snow iii ventilador cpu

El sistema de refrigeració per aire Snow III afavoreix la correcta temperatura de la CPU quan està sotmesa a sobreescalfament. Gràcies als seus tres heatpipes es garanteix una excel·lent dissipació de calor generada per l'equip. A més, el seu ventilador PWM de 100mm presenta un ampli rang de velocitat per a millorar el flux d'aire i el rendiment de refredament de la CPU.
27,70 €
Vista ràpida

Mars gaming mcpu220 ventilador cpu argb 120mm blanc

Mars Gaming MCPU220 és un ventilador amb disseny horitzontal i perfil baix amb un rendiment extrem en refrigeració per aire de CPUs fins a 140W TDP juntament amb la més espectacular il·luminació DUAL ARGB gràcies al ventilador MFX incorporat amb visibilitat màxima a través de la finestra de la teva caixa.
23,70 €
Vista ràpida

Nox hummer h-224 noir ventilador cpu

Disseny elegant. Nox Hummer H-224 Noir és un discret dissipador de CPU amb una estètica elegant i minimalista, construït amb materials top. Amb acabats en negre, aquest ventilador de 120 mm presumeix d'unes aletes capaces de dissipar la calor a gran velocitat. Amb quatre heatpipes de coure, d'alt rendiment i bona conductivitat tèrmica, així com una base d'alumini, no sols sorprèn la seva gran eficiència tèrmica, sinó també el seu baix nivell de sonoritat.
49,90 €
Vista ràpida

Aerocool mirage 5 rgb ventilador cpu

La solució de refredament d'aire PWM amb disseny Infinity Mirror RGB brinda una fantàstica aparença al teu equip. Energitzat per 5 eficients heatpipes amb tecnologia Heat Core Touch (HCTT). El potent ventilador de refrigeració inspirat en un turbojet ofereix un rendiment de refrigeració i una dissipació de calor superiors.
43,98 €
Vista ràpida

Nox hummer h 112 cpu cooler

Nox introdueix en la seva sèrie Hummer, el cooler H-112, un cooler compacte i amb un innovador disseny, perfecte per a integrar en equips que necessitin una refrigeració extra sense ocupar massa espai.
21,49 €
Vista ràpida

Aerocool cylon 4f argb ventilador cpu 120mm

El dissipador de CPU CYLON 4F compta amb un elegant i espectacular disseny ARGB LED tant en el frontal com en els laterals d'aquest. Potenciat per HTTC amb 4 heatpipes ultra eficients, ofereix una ventilació millorada i una major i més eficient dissipació de la calor gràcies al recobriment negre de les aspes.
38,02 €
Vista ràpida

Mars gaming mcpu220 ventilador cpu argb 120mm negre

Mars Gaming MCPU220 és un ventilador amb disseny horitzontal i perfil baix amb un rendiment extrem en refrigeració per aire de CPUs fins a 140W TDP juntament amb la més espectacular il·luminació DUAL ARGB gràcies al ventilador MFX incorporat amb visibilitat màxima a través de la finestra de la teva caixa.
23,70 €
Vista ràpida

Nox hummer h-312 cpu cooler

L'H-312 és l'últim model de 12 cm de la gamma de dissipadors de CPU de la sèrie Hummer, una completa solució de gran qualitat que combina un rendiment excepcional, un funcionament silenciós i una compatibilitat excel·lent.
40,43 €
Vista ràpida

Nox hummer h 224 argb

Hummer H-224 ARGB és un cooler amb 4 heatpipes de coure de 6 mm i un enorme heatsink d'alumini que, al costat de la funció PWM del seu ventilador de 120 mm, ofereix una eficient i potent refrigeració de la CPU del teu equip.
46,28 €
Vista ràpida

Aerocool core plus argb cpu air cooler ventilador rgb 120mm

Solució de refrigeració per aire PWM amb un elegant disseny de LED RGB adreçable. El disseny de refredament de dalt cap avall permet una dissipació de calor més eficient. Compatible amb plaques basi o hubs RGB adreçables (H66F). Compatible amb la majoria dels dissenys actuals de plaques basi. No és compatible amb Intel 2011 i 2066.
18,51 €
Vista ràpida

Aerocool cylon 4 argb cpu ventilador rgb 120mm

Solució de refrigeració per aire AeroCool Cylon 4 PWM amb elegant LED RGB adreçable en la part superior i lateral del refrigerador d'aire. Alimentat per la tecnologia Heat Core Touch (HCTT) amb 4 tubs de calor tèrmica ultraeficientes. El recobriment negre en les aletes augmenta l'àrea de dissipació de calor i millora l'eficiència de refredament. La coberta en la part superior del refrigerador d'aire aconsegueix un flux d'aire unidireccional, millorant la dissipació de calor.
44,67 €
Vista ràpida