DESITGES RETORNAR EL PRODUCTE QUE HAS COMPRAT? NO ET FUNCIONA CORRECTAMENT? HO HAS REBUT DANYAT PEL TRANSPORT?

No et preocupis, a GURUTECH comptes amb 30 dies naturals per a retornar el teu producte des de la data de compra. A més, comptes amb la garantia del producte que són 2 anys en la majoria dels casos.

 

DEVOLUCIONS PER DESISTIMENT


Comptes amb 30 dies naturals per a exercir el teu dret de desistiment a comptar des del dia en què va ser lliurada la teva comanda en el teu domicili, o bé des del dia en què el paquet es troba disponible en el punt de recollida.

Una vegada rebut en magatzem, rebràs el reemborsament de l'import total que vas pagar quan vas realitzar la comanda.

 

Condicions de la devolució

  • Els productes retornats han d'estar en perfecte estat i sense usar perquè la devolució sigui acceptada. Entenem per perfecte estat quan un producte no presenta un desgast més enllà de la mera obertura d’aquest, del que pugui deure's a la seva prova per a prendre una decisió sobre la seva adquisició definitiva sense alterar les condicions que tenia el producte en el moment del lliurament i sempre que conservi els seus embalatges i proteccions intactes. Si es tracta d'un aparell electrònic configurable, (telèfon mòbil, tauleta, rellotge intel·ligent, ordenador, etc.) es considerarà usat, i per tant no reemborsable, si has realitzat modificacions o configuracions sobre el programari original. Com a modificació s'entén qualsevol alteració del programari amb el qual es lliura el producte, així com configuracions de comptes personals, o connexions amb altres dispositius.
  • Els productes hauran d'arribar als nostres magatzems amb tots els embalatges originals de l'article, entenent com a tals: la caixa del producte (sense cops, trencaments o escriptura, rallades, esgarrapades, etc.), tots els seus accessoris (documentació, manuals, cables, etc.) i les proteccions destinades a la protecció del producte (suros, poliespán, bosses, plàstic de bombolles, etc.) ja que en cas contrari el producte podria sofrir una depreciació i per tant una rebaixa o fins i tot la pèrdua total de l'import pagat a l'hora de fer la devolució.
  • Podràs enviar-nos el paquet amb l'empresa de transport que prefereixis, però els ports hauran d'estar pagats per tu.

Si incompleixes parcialment les condicions de devolució, com per exemple, si ho envies sense algun accessori o si presenta un ús més enllà del generat per a prendre una decisió sobre la seva adquisició definitiva, ens reservem el dret d'aplicar una depreciació equivalent en els termes que indica la llei.

 

Si envies un producte que no es pot retornar, podràs recuperar-lo, però gestionant tu mateix la recollida del producte en el nostre magatzem i assumint els costos d'enviament que es generin. En qualsevol dels casos esmentats, i depenent de cada situació concreta, és possible que la devolució sigui denegada, o que s'accepti, però havent d'assumir els costos del reacondicionament del producte. Aquests costos es deduiran de l'import corresponent a la teva devolució. Seràs responsable de la disminució del valor dels béns resultant d'una manipulació diferent a la necessària per a establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

 

Com sol·licitar la teva devolució

Per a tramitar la teva devolució és important que abans de res ens la sol·licitis. Per a això, contacta'ns per la via que prefereixis indicant-nos el número de comanda, motiu i producte que desitges retornar. El nostre equip d'atenció al client acceptarà la teva sol·licitud i et guiarà en els passos a seguir.

 

Reemborsament de la devolució

Una vegada rebuda la devolució en el nostre magatzem, els productes seran revisats pel nostre equip tècnic per a procedir a l'acceptació de la sol·licitud. Si tot és correcte, et farem el reemborsament de l'import que correspongui mitjançant el mateix mètode de pagament que vas utilitzar en fer la comanda.

Si incompleixes parcialment les condicions de devolució, com per exemple, si ho envies sense algun accessori, ens reservem el dret d'aplicar una depreciació equivalent, en els termes que indica la llei.

 

Productes que no es poden retornar

Conforme al capítol III, article 103 “Excepcions al dret de desistiment” del Reial decret legislatiu 1/2007 de la "Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries", el dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin a:

  1. a) El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
  2. b) El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  3. c) El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
  4. d) El subministrament d'enregistraments sonors o de vídeo precintades o de programes informàtics precintats que hagin estat desprecintats pel consumidor i usuari després del lliurament.
  5. e) El subministrament de contingut digital que no es presti en un suport material quan l'execució hagi començat amb el previ consentiment exprés del consumidor i usuari amb el coneixement per la seva part que en conseqüència perd el seu dret de desistiment.

 

HAS REBUT UN PRODUCTE MALMÉS PEL TRANSPORT?


Si en el moment del lliurament de la teva comanda detectes qualsevol desperfecte en l'embalatge o producte, indica'l a l'albarà del transportista i avisa'ns en menys de 48 hores des de la recepció. 

Passades aquestes 48 hores després de rebre el teu paquet, entendrem que et va arribar en perfectes condicions i que el trencament es va produir per causes alienes a GuruTECH i a l'empresa de transports.

 

GARANTIA O DEFECTUOSITAT


Si el teu producte presenta un defecte tant en el període de devolució (30 dies naturals) com en el de garantia (2 anys en la majoria dels casos), contacta'ns i et facilitarem tota la informació necessària perquè puguis tornar a gaudir del teu producte al més aviat possible.

 

Devolució per defecte

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a GuruTECH (producte defectuós o diferent a la referència comprada) dins del termini de 30 dies naturals a comptar des del dia en què vas rebre la teva comanda, o bé des del dia en què el paquet es troba disponible en el punt de recollida, ens encarregarem de recollir els productes fent-nos càrrec dels costos associats a aquesta devolució.

 

Garanties

Si tens qualsevol problema durant el període de garantiacontacta'ns i t'informarem. Amb algunes marques la garantia la proporciona directament el fabricant i en altres casos te la tramitarem nosaltres. Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a tramitar-la en qualsevol dels casos, perquè puguis gaudir del teu producte al més aviat possible.