Discos durs de xarxa/NAS

Discos durs de xarxa/NAS

Filtres actius

Qnap tr-004 caixa d'expansió per a nas

La caixes d'expansió RAID USB 3.0 TR-004 permet ampliar la capacitat de la seva QNAP NAS i del seu PC. El TR-004 també es pot utilitzar com a dispositiu DAS (emmagatzematge connectat directe), amb el que podrà accedir directament al seu contingut amb només connectar-ho mitjançant USB. El TR-004 compta amb quatre badies d'unitats SATA de 3,5 polzades amb múltiples opcions de configuració RAID i connectivitat USB 3.0 de tipus C que li proporcionarà una solució d'expansió de capacitat d'emmagatzematge d'elevades fiabilitat i seguretat.
220,11 €
Vista ràpida

Synology diskstation ds620slim nas

Synology DiskStation DS620slim és un NAS mini de 6 receptacles amb un disseny de xassís elegant, que encaixa a la perfecció en llocs de treball i apartaments moderns.
546,58 €
Vista ràpida

Qnap ts-431k nas

Equipat amb un processador de quatre nuclis a 1,7 GHz, el TS-431K ofereix un espai d'emmagatzematge de 4 badies per a unitats per a emmagatzemar de manera segura els seus arxius i dades importants, alhora que li permet compartir fàcilment els arxius amb amics i familiars.
351,37 €
Vista ràpida

Wd my cloud ex2 ultra nas

 Mantingui el seu contingut multimèdia fora de perill en un únic lloc amb aquesta solució d'emmagatzematge en xarxa (NAS) d'alt rendiment i accedeixi d'una manera segura des de qualsevol lloc. Amb My Cloud EX2 Ultra, podrà sincronitzar automàticament el contingut de tots els ordinadors, compartir arxius i carpetes fàcilment i gaudir de múltiples opcions de còpia de seguretat perquè pugui crear el seu propi sistema personalitzat amb facilitat.  
191,14 €
Vista ràpida