Webcam/Càmeres Web

Millora la qualitat dels teus videotrucades en línia amb una nova càmera web per al teu ordinador o portàtil . Troba aquí una àmplia col·lecció de càmeres web perquè ni tu ni els teus perdeu detall. Realitza streamings , grava vídeos o fes videotrucades amb les millors càmera web a l ' millor preu que puguis imaginar.

Webcam/Càmeres Web

Filtres actius

Logitech brio webcam 4k ultrahd

Amb qualitat UHD 4K, la millor càmera Web Logitech ofereix la millor qualitat possible d'experiència de vídeo de sobretaula. Mala il·luminació? Logitech RightLight 3 amb HDR t'ajuda a oferir la teva millor imatge en qualsevol condició d'il·luminació, des de llum escassa a llum solar directa. Espai de treball concorregut? Assumeix el control del teu entorn visual amb tecnologia de combinació de fons per a desenfocar el fons en un espai de treball concorregut o substituir-lo completament mitjançant la selecció o càrrega de les teves imatges de fons.
158,41 €
Vista ràpida

Mars gaming mwpro webcam professional full hd negre

Fa el salt final en els teus streamings amb la webcam definitiva. CMOS d'alta sensibilitat FULL HD 1920, anell d'il·luminació ajustable, òptica ultra-wide 90è sense distorsió amb 6 capes de cristall, control automàtic adaptatiu HD de la il·luminació, micròfon amb càpsula HQ i un versàtil sistema de muntatge clip-trípode.
39,54 €
Vista ràpida

Logitech c922 pro stream

Dissenyada per als qui es prenen molt de debò el streaming, Logitech C922 Pro Stream Webcam et permet gravar i fer streaming d'expressius clips de vídeo HD 1080p reals com la vida mateixa que capturen fins al més mínim detall a 30 fps.
98,68 €
Vista ràpida

Ngs xpresscam 720 webcam hd 720p

NGS Xpresscam 720 és una webcam d'alta definició (1280x720) i connexió USB que et permetrà gaudir de la millor qualitat d'imatge perquè no perdis detall.
10,18 €
Vista ràpida

Leotec meeting webcam fullhd

Descobreix l'últim en tecnologia de la mà de Leotec amb aquesta fantàstica càmera web universal amb resolució Full HD 1080p capaç de capturar imatges molt més nítides i realistes, amb angle de visió de 90° i compatible amb Pc, Mac o Linux.
33,24 €
Vista ràpida

Logitech c505e webcam 720p

C505e és una càmera web amb vídeo HD 720p i un micròfon de llarg abast que admet converses clares i naturals fins a tres metres de distància. A més, un cable USB-A extralargo de 2 metres proporciona exclusives i versàtils opcions de muntatge.
54,11 €
Vista ràpida

Krom kam webcam 1080p hd

Krom Kam és una compacta webcam FHD de 1080 píxels amb micròfon integrat perfecta per a sessions de streamings i també videoconferències de treball.
29,85 €
Vista ràpida

Logitech hd webcam c930e

Gaudi de videoconferències que són el més semblant a la comunicació en persona. La sofisticada tecnologia de Logitech C930e Webcam ofereix vídeo i so nítids pràcticament en qualsevol entorn, fins i tot en condicions de llum escassa. Amb vídeo en alta definició 1080p, compressió de vídeo H.264 i un ampli camp visual de 90 graus, C930e és la nostra càmera Web més avançada fins avui.
72,07 €
Vista ràpida

Ngs xpresscam webcam fullhd usb

Una webcam d'alta definició FULL HD (1920x1080) i connexió USB 2.0 que et permetrà gaudir de la millor qualitat d'imatge perquè no se t'escapi cap detall. Aquesta potent webcam inclou un micròfon multidireccional integrat amb el qual podràs mantenir una conversa lliure d'interferències.
31,50 €
Vista ràpida

Approx appw920pro webcam 2k usb 2.0

La appW920PRO de Approx és la webcam perfecta per a realitzar videollamadas i meetings, recomanava tant per a ús laboral com personal, gràcies a la seva resolució 2K, gaudirà de la millor qualitat de vídeo i a més compta amb un micròfon intern i una coberta protectora de privacitat per a evitar l'espionatge. Perfecta per a usar amb Skype, Hangouts, Zoom, etc., i és Plug and Play. Compatible amb Windows, Linux i Mac US.
41,61 €
Vista ràpida

Logitech streamcam webcam usb-c full hd blanca

Porta el teu contingut a un altre nivell i comparteix la teva passió amb Logitech StreamCam. Amb una qualitat d'imatge impecable, dos micròfons amb orientació frontal, versàtils opcions de muntatge i connectivitat USB-C, és la càmera perfecta per a la difusió en les teves plataformes favorites: només has de mostrar-te tal com ets. Compatible amb Windows® i Mac.
116,85 €
Vista ràpida

Trust trino webcam hd

Realitzi vídeo anomenades en HD amb l'elegant webcam elegant Trust Trinat Webcam HD de 720p amb un còmode micròfon incorporat, ideal per a xats de vídeo.
10,62 €
Vista ràpida

Logitech c920s pro webcam

Ofereixi la seva millor imatge en videoconferències i gravi sofisticats vídeos amb la càmera Web C920s. Ofereix vídeo Full HD (1080p a 30 fps) i nítid so estèreo amb totes les aplicacions de vídeo més populars.
76,33 €
Vista ràpida

Logitech c920e càmera web empresarial fullhd

Bona imatge, a tot arreu. C920e és una càmera web HD 1080p per a treballar des de qualsevol lloc que supera la qualitat de vídeo i so proporcionada per la majoria de portàtils. Faci el salt a la col·laboració amb vídeo de qualitat professional a un preu ideal per a la implementació en massa.
78,31 €
Vista ràpida

Conceptronic amdis02b webcam 2k superhd

Amb aquesta càmera web enfocament automàtic pot comunicar moments especials i compartir-los amb qualsevol persona a través d'Internet en vídeo d'alta resolució ultrasuave amb 30 fotogrames per segon! Aquesta càmera web és totalment compatible amb la majoria de les aplicacions de programari de videoconferència i està equipada amb un micròfon amb reducció de soroll incorporat. És un producte perfecte per a videoconferències, classes en línia, jocs i streaming en viu.
36,13 €
Vista ràpida

Approx w620pro webcam 1080p

L'APPW620PRO és la webcam perfecta per a realitzar videollamadas i meetings, recomanava tant per a ús laboral com personal, gràcies a la seva resolució 1080p, gaudirà d'una gran qualitat de vídeo FHD, a més compta amb un micròfon intern.
24,79 €
Vista ràpida

Ngs xpresscam-300 webcam vga

Et presentem la Webcam XpressCam-300 de NGS. Una Completa webcam amb sensor CMOS de 300Kpx. El zoom, el seguiment facial i la velocitat de transmissió de dades permeten realitzar videoconferències excel·lents. Disposa també de captura de vídeo i imatge.
8,57 €
Vista ràpida