Caixes/Carcassa HDD

Caixes/Carcassa HDD

Filtres actius

Aisens ultra data caixa externa per a disc dur ssd m.2 nvme usb-c grisa

Caixa Externa per a Disc Dur Ultra Data de Aisens dissenyada per a usuaris exigents. Es fabrica amb material d'alta qualitat, té un disseny molt modern i elegant. El rendiment és el punt destacable de la sèrie Ultra Data. Suporta discos durs SSD M.2 (NGFF) NVMe amb les clavilles B+M o clavilles M (No suporta clavilles B).
18,67 €
Vista ràpida

Tooq tqe 2527b carcassa hdd 25 usb 30 sata

Et presentem la carcassa de Tooq per a discos durs de 2.5" amb conexion USB 3.0 i connexió SATA I / II / III i una velocitat de transferència de fins a 5 Gbps. Protegeix el teu disc dur, confia en Tooq
11,58 €
Vista ràpida

Tooq tqe-3520b carcassa disc dur 3.5" sata/ide usb 2.0

TooQ TQE-3520B és una carcassa per a disc dur compatible tant amb discos durs IDE com SATA. El disseny minimalista i els acabats en alumini d'alta qualitat et proporcionen una caixa externa que aporta professionalitat, moderna i que no passa de moda.
22,84 €
Vista ràpida

Tooq tqe 3527b carcassa hdd 35 usb 30 sata

Et presentem la carcassa de Tooq per a discos durs de 3.5" amb conexion USB 3.0 i connexió SATA I / II / III i una velocitat de transferència de fins a 5 Gbps. Protegeix el teu disc dur, confia en Tooq
20,17 €
Vista ràpida

3go carcassa externa hdd 3.5" sata+ide a usb 2.0

La carcassa de disc dur de 3.5”” USB HDD35BKIS3GO és un funcional adaptador per a poder connectar els seus discos durs al seu PC. Fabricades amb materials de primera qualitat, resistents a possibles cops per a mantenir les seves dades sempre segures i amb sistema anti-vibracions. ÉS compatible amb discos durs de fins a 6TB. La seva controladora li permetrà un ràpid processament i una ràpida transferència de dades. Inclou cable microUSB.
26,74 €
Vista ràpida

Tooq tqe-2527pb carcassa disc dur 2.5" sata usb 3.0 blau

Caixa externa per a discos de 2,5" per a HDD/SSD. Carcassa d'alumini d'alta qualitat i resistent compatible amb discos de 2.5" de fins a 9,5 mm d'alt. La seva alimentació és a través de ports USB i la velocitat de transferència és de fins a 5 GB/s.
11,58 €
Vista ràpida

Aisens ultra data caixa externa per a disc dur 2.5" sata usb 3.0 negre

Caixa Externa per a Disc Dur Ultra Data de Aisens dissenyada per a usuaris exigents. Es fabrica amb material d'alta qualitat, té un disseny molt modern i elegant. El rendiment és el punt destacable de la sèrie Ultra Data. Suporta discos durs de 2.5" SATA I, II i III, compacte i de fàcil instal·lació.
13,79 €
Vista ràpida

Aisens ultra data caixa externa per a disc dur ssd m.2 sata usb-c 3.1 grisa

Caixa Externa per a Disc Dur Ultra Data de Aisens dissenyada per a usuaris exigents. Es fabrica amb material d'alta qualitat, té un disseny molt modern i elegant. El rendiment és el punt destacable de la sèrie Ultra Data. Suporta discos durs SSD M.2 (NGFF) SATA amb les clavilles B+M o clavilles B (No suporta clavilles M).
14,57 €
Vista ràpida

Conceptronic dde03g carcassa per a ssd m.2 sata usb 3.0

Aquesta carcassa SSD SATA M.2 li ofereix transmissió de dades eficient i constant, amb velocitats de transferència de fins a 5 Gbps. La connexió de super velocitat USB 3.0 també és compatible amb USB 2.0. Una carcassa d'alumini ultraplano garanteix una dissipació eficient de la calor. Perfecte per a transferir arxius de vídeo grans i realitzar còpies de seguretat.
21,20 €
Vista ràpida

Conceptronic caixa disc dur extern 2.5" usb-c/usb 3.1

Carcassa Conceptronic HDE02B HD SATA 2.5" USB-C,  li ofereix transmissió de dades eficient i constant, amb velocitats de transferència de fins a 10 Gbps. La connexió de supervelocidad USB 3.1 Gen 2 també és compatible amb USB 3.0/USB 2.0.
21,20 €
Vista ràpida

Conceptronic hde01g caixa externa per a ssd m.2 usb-c

Carcassa Conceptronic SSD M.2 USB 3.1 , aquesta carcassa SSD M.2 li ofereix transmissió de dades eficient i constant, amb velocitats de transferència de fins a 10Gbps. La connexió de supervelocidad USB 3.1 Gen 2 també és compatible amb USB 3.0/USB 2.0. La interfície USB Tipus-C millora la facilitat d'ús per a connectar dispositius. Una carcassa d'alumini ultraplano garanteix una dissipació eficient de la calor. Perfecte per a transferir arxius de vídeo grans i realitzar còpies de seguretat.
26,58 €
Vista ràpida

Conceptronic grab´n´go carcassa hd 3.5" sata usb 3.0 negre

Amb aquesta caixa per a disc dur de 3,5” amb USB 3.0 de súper alta velocitat és molt fàcil connectar un disc dur SATA de 3,5” al port USB 3.0 del seu ordinador o portàtil. Aquesta caixa per a disc dur és perfecta per a transferir, per exemple, grans arxius de vídeo, realitzar còpies de seguretat o simplement per a disposar d'un segon disc dur gràcies a la seva velocitat de transferència de dades màxima de 4,8 Gb/s*. Gràcies al seu mecanisme lliscant sense caragols, ¡el seu muntatge pot fer-se en uns segons!
30,56 €
Vista ràpida