Salut Sexual

Salut Sexual

Filtres actius

Satisfyer pro traveler

No importa on vagis de viatge l'esplèndid Satisfyer Pro Traveler t'acompanya amb orgasmes intensos de primera classe. Nova York, Tòquio o només Gütersloh, amb la impressionant tecnologia d'ones de pressió ho percebràs en qualsevol lloc, sense haver de renunciar a volar alt mentre et relaxes en profunditat.
35,39 €
Vista ràpida

Satisfyer love breeze rosa

Les ones de pressió excitants estimulen sense contacte el clítoris amb 11 intensitats. A més, el Love Breeze disposa d'un capçal de silicona suau, una bateria recarregable i un acabat ergonòmic i impermeable.
30,47 €
Vista ràpida

Ximple hugo masajeador prostàtic negre

HUGO™ és un refinat vibrador anal i sofisticat masajeador de pròstata amb control remot que representa una nova manera d'entendre el plaer masculí, tant si és part del joc d'alcova, com si es gaudeix tot sol.
121,53 €
Vista ràpida

Satisfyer dual love rosa

A més de les excitants ones de pressió, Dual Love, amb el seu mànec recte i vibrant, ofereix una possibilitat addicional d'estimulació. A més, l'aparell sorprèn per la possibilitat de control mitjançant una aplicació i el suau acabat de silicona.
40,31 €
Vista ràpida

Satisfyer love breeze blau clar

Les ones de pressió excitants estimulen sense contacte el clítoris amb 11 intensitats. A més, el Love Breeze disposa d'un capçal de silicona suau, una bateria recarregable i un acabat ergonòmic i impermeable.
30,47 €
Vista ràpida

Satisfyer one night estand

El One Night Estand és perfecte per als qui vulguin experimentar amb la nostra tecnologia patentada Air-Premi, sense compromisos. Aquest producte d'introducció amb un ús limitat a 90 minuts és un encantador article de prova, i compta amb quatre ajustos d'intensitat per al seu gaudi.
12,27 €
Vista ràpida

Satisfyer high fly vibrador de dit

Amb aletes ergonòmiques i una delicada estructura, Satisfyer High Fly és ideal per a estimular totes les zones erògenes. El seu disseny versàtil i juganer i la facilitat d'ús fan que sigui el producte idoni per als principiants.
25,56 €
Vista ràpida

Satisfyer candy cane taronja

Les nostres vibracions més recents permeten que els teus dits siguin la guia... el bastó flexible és la nostra innovació més recent en alegria sense gènere. Dissenyat per a portar-ho fàcilment a la mà, és perfecte per a acariciar el clítoris, el penis o qualsevol zona erògena que puguis imaginar.
24,55 €
Vista ràpida

Satisfyer sexy secret amb app

Amb el pràctic imant, Sexy Secret es fixa discretament a les braguitas i estimula el clítoris gràcies a la seva forma ergonòmica i a les seves intenses vibracions. La silicona innòcua a la pell i el control mitjançant Connect App completen l'aparell.
40,31 €
Vista ràpida

Satisfyer purple pleasure

El vibrador de contacte Purple Pleasure sedueix amb una precisió mil·limètrica. El seu cos generós cobreix una àrea àmplia i la seva delicada superfície de silicona i disseny ergonòmic fan del Purple Pleasure un company chic i fiable en els seus jocs amorosos.
24,55 €
Vista ràpida

Satisfyer pro 2+ vibration

Amb ones de pressió i vibració es compleixen els somnis més tòrrids amb el nou Satisfyer Pro 2 Plus Vibration. La tercera generació del Satisfyer Pro 2 combina la popular estimulació del clítoris mitjançant impulsos intensos amb vibracions altament eròtiques que provoquen excitants ones en la vora del capçal.
40,31 €
Vista ràpida

Satisfyer pro + g-espot

El Satisfyer Pro + G-Espot combina tots els avantatges del Satisfyer Pro 2 amb un vibrador ergonòmic que localitza fàcilment el teu punt G i l'acarona amb impressionants vibracions des de l'interior. Des de fora, el suau accessori de silicona col·locat sobre el teu clítoris t'estimula amb les hormigueantes ones de pressió de la tecnologia Air Premi de Satisfyer i et farà vibrar fins a aconseguir nivells mai abans imaginats gràcies a la doble estimulació.
45,21 €
Vista ràpida

Satisfyer men vibration

Amb el Satisfyer Men Vibration, la teva millor part podrà gaudir d'una sensualitat del màxim nivell. Aquesta joguina de manera ergonòmica, amb una longitud de penetració de 7 cm, ha estat creat per al món masculí modern i li proporciona una sensual estimulació al gland.
40,31 €
Vista ràpida

Satisfyer curvy 2+ bluetooth rosa

El Satisfyer Curvy 2+ és un vibrador d'ones de pressió que embolica suaument el teu clítoris gràcies al seu delicat capçal de silicona, i et porta a aconseguir uns impressionants orgasmes gràcies a l'estimulació de les ones de pressió sense contacte, i a les exquisides vibracions.
40,31 €
Vista ràpida