Ventiladors Suplementaris

Ventiladors Suplementaris

Filtres actius

Unykach candy 20 xarxa ventilador 120mm

Candy 20 Xarxa és un ventilador amb un anell LED en color vermell de 120mm. Gràcies al sistema Ring, la llum led vermella és més uniforme que els sistemes LED tradicionals, aconseguint així un millor efecte visual oferint una il·luminació brillant i uniforme.
8,62 €
Vista ràpida

Nox hummer x fan ventilador 120mm argb

Amb una il·luminació ARGB i 120 mm, Hummer X-FAN és un ventilador dissenyat per a completar la teva configuració Nox (Infinity Omega, Infinity Alpha, Hummer TGM, Hummer Fusion S, Quàntum i Nova).
18,89 €
Vista ràpida

Aerocool mirage 12 argb ventilador 120mm

Mirage 12 ARGB és un ventilador de 120 mm amb connector de 6 pins equipat amb un disseny RGB Infinity Mirror per a proporcionar un look hipnòtic al teu rig. Accedeix a 16.8 milions de colors utilitzant plaques basi compatibles amb ARGB incloent ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, i Gigaoctet RGB Fusion. Requereix una placa basi ARGB o Hub (H66F / H106C). Inclou un cable adaptador de 6 pins per a connectar el teu ventilador amb plaques basi ARGB compatibles.
14,99 €
Vista ràpida

Nox hummer hub controlar remot per a ventiladors a-rgb

Amb el controlador Nox Hummer R-HUB podràs sincronitzar sis ventiladors i fins a sis dispositius ARGB. Aquest controlador amb comandament a distància et permetrà regular la velocitat i els efectes d'il·luminació dels ventiladors del teu equip. Totalment compatible amb les millors marques de plaques basi del mercat, com les tecnologies Mystic Light Sync de MSI, RGB Sync de GIGAOCTET o Aura RGB Sync de Asus, Nox Hummer R-HUB és la gran solució per a controlar la il·luminació de tot el teu setup al complet.
23,81 €
Vista ràpida

Aerocool force ventilador 80mm

Aerocool Force és un ventilador de 80mm amb connector Molex + connector de 3 pins, que ofereix la millor relació consum- eficiència. Està equipat amb aspes dissenyades per a incrementar la pressió de l'aire, maximitzar la refrigeració i minimitzar la resistència i el soroll.
6,97 €
Vista ràpida

Tacens aura ii 80x80

Ventilador ultrasilencioso amb el nou rodament d'alta tecnologia Tacens Fluxus II. La construcció antipolvo proveeix de llarga vida i alta resistència. Les seves aspes aerodinamicas, els seus caragols antivibraciones i els cables enmallados fan de l'Aura II un producte de gran qualitat. Inclou caragols antivibración.
10,56 €
Vista ràpida

Aerocool duo14 argb ventilador 140mm

Si busques una manera de refrigerar el teu ordinador i potenciar la seva estètica a nous nivells, DUO 14 és la solució ideal. Equipat amb un sistema d'il·luminació LED RGB de disseny DUAL RING, aquest ventilador ofereix un enorme ventall de colors a través de la seva estructura i les seves aspes, generant fins a 16.8 milions de colors a través de plaques ARGB.
15,48 €
Vista ràpida

Tacens aura ii 120x120

Ventilador ultrasilencioso amb el nou rodament d'alta tecnologia Tacens Fluxus II. La construcció antipolvo proveeix de llarga vida i alta resistència. Les seves aspes aerodinamicas, els seus caragols antivibraciones i els cables enmallados fan de l'Aura II un producte de gran qualitat. Inclou caragols antivibración.
9,38 €
Vista ràpida

Aerocool edge 14 rgb ventilador 140mm

Aerocool Edge 14 és un ventilador de 140mm amb connector de 6 pins i un increïble dissenyo LED RGB Dual. Accedeix a 16.8 milions de colors usant plaques basi compatibles amb RGB Addressable, incloent ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, i Gigaoctet RGB Fusion. Inclou un cable adaptador de 6 pins per a connectar el ventilador a plaques basi compatibles.
14,70 €
Vista ràpida

Unykach ventilador 90x90mm

El nostre ventilador UNYKAch 51789 està pensat per a professionals de la informàtica i integradors. És un petit ventilador que cobreix les necessitats de qui busca una òptima ventilació i un rendiment adequat per al seu equip informàtic. Té una grandària de 90 mm i es presenta en un color negre discret i elegant.
6,67 €
Vista ràpida

Unykach ventilador 120x120mm led vermell

El ventilador de 120 mm amb LED vermell de UNYKAch està pensat per a ser instal·lat en equips d'alt rendiment que exigeixin una bona refrigeració. Disposa de connexió de 3 pins a placa basi. Compten amb 9 aspes, disponibles en colors transparents del mateix color de les llums LED, per a major lluminositat, dotant d'un nivell de personalització alt als equips que necessiten una major refrigeració.
7,41 €
Vista ràpida

Unykach ventilador 120x120mm led blau

El ventilador de 120 mm amb LED blau de UNYKAch està pensat per a ser instal·lat en equips d'alt rendiment que exigeixin una bona refrigeració. Disposa de connexió de 3 pins a placa basi. Compten amb 9 aspes, disponibles en colors transparents del mateix color de les llums led, per a major lluminositat, dotant d'un nivell de personalització alt als equips que necessiten una major refrigeració.
7,41 €
Vista ràpida

Unykach candy 30 pack 3 ventiladors argb 120mm

Si vols una il·luminació espectacular, si vols millorar l'estètica del teu PC, necessites el kit de 3 ventiladors ARGB Candy 30: ventilació superior amb un disseny que faran del teu setup un equip fascinant.
28,10 €
Vista ràpida

Unykach candy 20 blue ventilador 120mm

Candy 20 Blue és un ventilador amb un anell LED en color blau de 120mm. Gràcies al sistema d'il·luminació Ring la llum LED blau és més uniforme que els sistemes LED tradicionals, aconseguint així un millor efecte visual oferint una il·luminació brillant i uniforme.
8,86 €
Vista ràpida

Aerocool duo12 argb ventilador 120mm

El ventilador DUO12 compta amb prestacions dissenyades per a optimitzar la refrigeració del teu ordinador alhora que proporciona una espectacular estètica basada en la seva il·luminació LED RGB Dual Ring. 16.8 milions de colors compatibles amb ARGB i equipat amb un connector adaptador de 6 pins per a plaques basi compatibles: descobreix una nova manera de destacar el teu PC amb un increïble disseny.
12,34 €
Vista ràpida

Aerocool astre 24 rgb ventilador 240x120mm

Aerocool Astre 24 és un ventilador de 240mm amb connector de 6 pins amb un disseny especial RGB Dual. Accedeix a 16.8 milions de colors utilitzant plaques basi compatibles amb RGB Addressable. Requereix plaques basi RGB Addressable o hub (H66F / H106C). Inclou un cable adaptador de 6 pins per a connectar el teu ventilador amb plaques basi compatibles amb RGB Addressable.
29,84 €
Vista ràpida

Aerocool cosmo 12cm frgb ventilador rgb 120mm

Ventilador de 120 mm AeroCool Cosmo amb connector Molex amb un elegant disseny d'il·luminació LED RGB fixa per a agregar un toc extra al seu equip. Ve equipat amb aspes de ventilador corbades per a una major pressió d'aire, maximitzant el rendiment de refredament i minimitzant la resistència a l'aire i el soroll.
8,64 €
Vista ràpida