Cables USB

Cables USB

Filtres actius

Nanocable cable usb 2.0 impressora alta qualitat tipus a/b mascle/mascle 5m negre

Connecta els teus dispositius amb el cable USB 2.0 especial per a impressores amb connector tipus A mascle en un extrem i B mascle en l'altre de Nanocable. El cable compta amb connectors d'alta qualitat blindats en or de 24K, doble apantallado i estructura (28AWG+22AWG) per a obtenir un excel·lent resultat en la transferència de dades. Inclou a més ferrita en tots dos extrems per a evitar interferències d'alta freqüència. Ideal per a les connexions més exigents.
10,14 €
Vista ràpida

Nanocable cable prolongador usb 2.0 tipus a mascle/femella 5m

Cable prolongador USB 2.0 amb connector tipus A mascle en un extrem i tipus A femella en l'altre, és una solució ideal per a necessitats de cable USB amb longitud de més de 5 metres fins a un màxim de 25 metres (unint diversos cables prolongadors amb amplificador). Porta amplificador per a amplificar el senyal d'USB.
13,15 €
Vista ràpida

Nanocable cable usb 3.0 tipus a mascle a micro usb b mascle 2m negre

Cable USB 3.0 amb connector tipus A (USB 3.0, 9Pin) mascle en un extrem i Micro USB 3.0 tipus B (USB 3.0, 9Pin) mascle en l'altre. Múltiple apantallament format per 128 fils trenats i làmina d'alumini per a la màxima reducció de possibles interferències. Màxima velocitat de transferència de 5 Gbps.
9,73 €
Vista ràpida

Nanocable cable impressora usb 3.0 tipus a/b mascle/mascle 2m negre

Cable USB 3.0 amb connector tipus A (USB 3.0, 9Pin) mascle en un extrem i tipus B (USB 3.0, 9Pin) mascle en l'altre. Múltiple apantallament format per 128 fils trenats i làmina d'alumini per a la màxima reducció de possibles interferències. Màxima velocitat de transferència de 5 Gbps.
12,18 €
Vista ràpida

Aisens cable usb 3.0 a usb-b mascle/mascle 2m negre

Aisens cable d'impressora tipus A (USB 3.0, 9 Pin) en un costat i connector tipus B (USB 3.0, 9 Pin) en l'altre. Compta amb un múltiple apantallament format per 128 fils trenats i làmina d'alumini per a la màxima reducció de possibles interferències.
7,83 €
Vista ràpida