Memorias SD/SDHC

El catàleg de targetes de memòria & nbsp; SD, SDXC i SDHC de GuruTech recull les millors memòries a un preu excepcional perquè puguis ampliar de forma econòmica i senzilla la capacitat d'emmagatzematge dels teus dispositius. Utilitza el sistema de filtres per seleccionar entre marques tan conegudes com Sandisk o Kingston , classe, capacitat i capacitat màxima de la targeta SD per descobrir el model exacte que compleixi amb tots els teus requisits.

Memorias SD/SDHC

Filtres actius

Kingston canvas select plus sdxc 64gb uhs-i classe 10

Les targetes SD Canvas Select Plus han estat dissenyades per a obtenir un excel·lent rendiment, velocitat i durabilitat, específicament per a càrregues de treball d'alta densitat, com transferir i desenvolupar fotos d'alta resolució o capturar i editar vídeos d'alta definició.
10,60 €
Vista ràpida

Kioxia exceria high endurance microsdxc 32gb uhs-i v10 classe 10

Les targetes de memòria microSD de KIOXIA EXCERIA High Endurance permeten fins a 40 000 hores d'enregistrament de vídeo en Full HD. Dissenyada específicament per a càmeres de vigilància i dashcams, la seva alta capacitat de resistència la fa adequada per a l'escriptura i reescriptura contínua, redueix la possibilitat de fallades en l'enregistrament de vídeo.
16,58 €
Vista ràpida