Suports TV/Monitor

Suports TV/Monitor

Filtres actius

Equip 650405 suport de muntatge en paret articulat per a tv de 13-55"

El suport de muntatge en paret de TV equip és un producte compacte però resistent que garanteix una instal·lació de confiança del seu televisor LCD / plasma. Segueixi la guia gràfica inclosa en el paquet, pot instal·lar el seu televisor pel seu compte amb facilitat. El suport de paret s'adapta a la majoria dels materials de paret: maó, formigó i fusta, la qual cosa ho converteix en l'opció ideal perquè configuri les seves pantalles.
16,53 €
Vista ràpida

Equip 650327 suport de paret per a tv 43 "-80" vesa 800x400 max. 50kg

El suport de muntatge en paret per a TV equip® és un producte compacte però resistent que assegura una instal·lació de confiança de la seva TV LCD / Plasma. Segueixi la guia gràfica inclosa en el paquet, pot instal·lar el seu televisor pel seu compte amb facilitat. El suport de paret s'adapta a la majoria dels materials de paret: maó, formigó i fusta, la qual cosa ho converteix en l'opció ideal per a instal·lar les seves pantalles.
93,33 €
Vista ràpida

Tooq lp4380xl-b suporti tv 43"-80" vesa 800x400 máx 50kg

Fes aparèixer el teu TV des de qualsevol paret amb TooQ LP4380XL-B. Estén el suport fins a 1 metre o recull-ho per a estalviar espai. Gràcies a la seva capacitat de gir de 90° podràs gaudir de la teva pantalla des de l'angle que més t'agradi.
67,51 €
Vista ràpida

Equip suport de tv 60"- 100" vesa 1000x800 max 100kg

El suport de muntatge mural de la TV equip és un producte compacte però robust que garanteix una instal·lació de confiança del seu televisor LCD / Plasma. Segueixi la guia gràfica inclosa en el paquet, pot instal·lar el seu televisor pel seu compte amb facilitat. El suport de paret s'adapta a la majoria dels materials de la paret: maó, formigó i fusta, per la qual cosa és l'elecció ideal per a configurar les seves pantalles.
76,53 €
Vista ràpida

Equip 650890 suport de muntatge mini cpu/taula i vesa

Amb el suport de CPU prim multifuncional Equip 650890, mai ha estat tan fàcil col·locar la seva CPU en un lloc convenient i accessible. El dispositiu li permet muntar una CPU en lloc de deixar-la en el pis ocupant espai! El disseny universal s'adapta a les dimensions de la caixa, mentre que la seva interfície de muntatge s'adhereix a una varietat de superfícies: una placa VESA, directament a un escriptori o subjecta a un pal, per exemple. S'inclouen corretges per a major estabilitat.
13,09 €
Vista ràpida

Equip suport de projector inclinable blanc

El EQUIP® suport de projector universals un producte compacte però resistent que garanteix una instal·lació fiable del projector. Segueixi la guia gràfica inclosa en el paquet, es pot instal·lar el projector pel seu compte amb facilitat. - Ajust d'altura - Ajust d'altura / longitud - Sistema de gestió de cables integrat
18,46 €
Vista ràpida

Equip 650333 suport de paret per a tv 37 "-70" vesa 600x400 max. 35kg

El suport de muntatge en paret per a TV equip® és un producte compacte però resistent que garanteix una instal·lació de confiança de la seva LCD / TV. Segueixi la guia gràfica inclosa en el paquet, pot instal·lar el seu televisor pel seu compte amb facilitat. El suport de paret s'adapta a la majoria dels materials de paret: maó, formigó i fusta, la qual cosa ho converteix en l'opció ideal per a instal·lar les seves pantalles.
12,66 €
Vista ràpida