Electrodomèstics

Tot el que necessites per a la teva llar està en la nostra secció Electro-Llar. Busca aquest electrodomèstic que necessites, la torradora o cafetera de George Clooney. Neteja, cura personal o climatització. En Gurutech ho trobaràs tot per a la llar.

Electrodomèstics

Filtres actius

Duracell pila mn27 lr27 12v

Pila electrònica Duracell especial per a alarmes de cotxe i dispositius de seguretat. 12 volts i química alcalina. Les piles Duracell compten amb una garantia de fins a 5 anys en emmagatzematge amb la tecnologia Duralock Power Preservi, per la qual cosa pots estar segur que aquestes piles alcalines estaran preparades quan les necessitis.
5,98 €
Vista ràpida

Maxell lr44 pack 10 piles de botó 1.5v

Aquestes petites piles de botó es troben en una gamma de petits dispositius electrònics que van des de dispositius mèdics fins a dispositius quotidians, com a clauers i torxes de clauer LED.
7,18 €
Vista ràpida

Philips pack 2 piles alcalines c lr14

Pack de 2 piles alcalines C LR14 de Philips, són ideals per a dispositius que requereixen molta energia. Aquestes piles són 6 vegades millor que les piles de zinc o carboni.
8,87 €
Vista ràpida

Duracell pila de liti cr1616 3v

Pila alcalina Duracell de 3V, econòmica, i per a múltiples aplicacions. Molt fiable, proporciona un alt nivell d'energia, es pot emmagatzemar durant molt de temps i ofereix un bon rendiment a baixes temperatures.
7,88 €
Vista ràpida

Tristar rk-6126 arrossera 1l

Bonica cocedora d'arròs S/S amb capacitat per a 1,0L. Cuina l'arròs en poc temps i s'apagarà automàticament quan l'arròs estigui llest. Gràcies a la seva funció per a mantenir la temperatura, el seu arròs es mantindrà calent i saborós per hores.
29,67 €
Vista ràpida

Philips 8lr932/01b pila alcalina 8lr932/mn21 12v

Els teus productes electrònics, com a joguines electròniques i dispositius d'àudio portàtils, necessiten avui dia més energia que mai. Utilitza'ls durant més temps amb les piles alcalines Philips 8LR932/01B.
7,34 €
Vista ràpida

Philips pila alcalina 6lr61 9v

Philips 6LR61P1B/10 Pila Alcalina, és ideal per a dispositius que requereixen molta energia. Aquestes piles són 6 vegades millor que les piles de zinc o carboni.
7,90 €
Vista ràpida

Orbegozo dh250 deshumidificador d'aire

Et presentem el nou deshumificador d'aire Orbegozo DH250. La seva grandària compacta ho fa ideal per a espais petits com a armaris, rebostos, vestidores, armaris de rebost, etc.
58,52 €
Vista ràpida

Orbegozo sw 7100 sandvitxera 1500w

Preparar aparedats i sandvitxos torrats serà ràpid i simple amb la sandvitxera SW 7100 de Orbegozo, amb capacitat per a 4 sandvitxos. Té una potència total de 1500 W, facilitant les coses en la cuina. Orbegozo ha pensat en cada detall per a lliurar una de les sandvitxeres més duradores i completes de tot el mercat.
46,79 €
Vista ràpida

Princess 201004 espremedora elèctrica 25w negre

Dese un capritx començant el dia amb un got de suc de taronja recentment espremut amb l'espremedora de cítrics de Princess. Quan es pressiona un cítric en el con, el motor comença a girar automàticament perquè pugui començar a esprémer immediatament.
20,73 €
Vista ràpida

Laica vt3509 pack 2 rotllos envasat al buit 28x600cm

Les bosses i els rotllos Laica es poden usar amb altres marques de màquines conservació al buit (és aconsellable comprovar l'ample de la bossa o rotllo i el de la barra de segellament de l'envasadora al buit). Les bosses de buit Laica estan a més adaptades per a la cocció a baixa temperatura amb Sous Vide LAICA: fins a 70 °C durant un màxim de 6 hores, o 100 °C durant un màxim de 15 minuts.
16,08 €
Vista ràpida

Duracell pack 4 piles recarregables 2500mah aa hr6

Una pila recarregable Duracell aporta una potència duradora i pot usar-se centenars de vegades. Aquestes potents piles són ideals per a aparells d'alt consum o d'ús freqüent i permeten treure fins a tres vegades més* fotos (que les Duracell Plus AA). * El rendiment podria variar en funció de les condicions de funcionament.
19,23 €
Vista ràpida

Duracell advanced charger carregador piles aa/aaa

El carregador d'alta velocitat Duracell Advanced Charger pot carregar 2 piles tipus AA en tan sols 45 minuts (aprox. el 85% càrrega completa en utilitzar piles Duracell 1300 mAh AA NiMH). Et permet obtenir fins a quatre hores d'ús després de tan sols 15 minuts de càrrega (en carregar piles tipus AA; els resultats poden variar en funció del dispositiu i patrons d'ús).
37,16 €
Vista ràpida

Orbegozo bv 5035 batedora de got 500w blanca

Orbegozo ofereix la Batedora de Got BV 5035 amb una capacitat de 1,5 litres com una alternativa multiusos per a la labors de la cuina. Amb els seus 500 W de potència, aquesta batedora en una eina a l'abast de qualsevol tasca dins de la cuina. Aquest pràctic electrodomèstic fa la teva vida més fàcil, còmoda i saludable.
32,96 €
Vista ràpida

Duracell piles alcalines e90 lr1 2 unitats

Duracell presenta les piles d'alta durada que proporcionen un acompliment ideal per a suplir les necessitats de dispositius de baix o mitjà consum, com a comandaments a distància, calculadores, ràdios o joguines. Tenen una vida útil de 5 anys i protecció contra vessaments.
7,09 €
Vista ràpida