Bàsics

Bàsics

Filtres actius

Trust bigfoot catifeta ergonomica negra

La Trust Bigfoot és una ergonòmica catifeta de ratolí amb farciment de gel per a donar suport a la nina que permet una còmoda posició de la mà evitant l'excés de tensió. Base antilliscant que assegura major estabilitat i facilita el control del ratolí.
14,01 €
Vista ràpida

Fellowes gel crystals catifeta de ratolí amb reposacanells negra

El canal Health-V t'ajuda a mantenir les nines alineades, distribuint els punts de pressió, reduint el dolor i la incomoditat i prevenint possibles lesions. Òptim per a un ús en l'oficina, o a casa, aquests reposacanells amb Canal Health-V estan ergonòmicament dissenyats per a reduir la pressió sobre el nervi de la nina, per a prevenir la síndrome del túnel carpià. En estar fabricat en gel, incrementa la sensació de confort, i en ser compatible amb els ratolins òptics, millora el rendiment d'aquest. Compta amb l'acreditació FIRA, Consultoria Ergonòmica Internacional Independent, que assegura que aquest producte està acreditat per la Legislació de Seguretat i Salut Europea.
18,55 €
Vista ràpida

Belkin surgecube regleta de protecció contra sobretensiones 6 preses de corrent

Assegura't de protegir la teva estació de treball contra el mal produït per fluctuacions de voltatge, sobretensiones i pics amb el protector contra sobretensiones SURGEMASTER de Belkin (BSV603vf2M). Ideal per a preservar el teu portàtil, reproductor de DVD/Blu-Ray, videoconsola, altaveus i altres electrodomèstics de grandària mitjana. Equipat amb 6 preses de corrent CA protegides el protector de pantalla contra sobretensiones et permet endollar i subministrar electricitat a un màxim de 6 dispositius electrònics.
21,47 €
Vista ràpida

Fellowes catifeta estàndard blava

La catifeta estàndard blava de Fellowes protegeix l'escriptori i millora el rendiment del ratolí amb les catifetes òptiques i làser. Superfície de polièster i base d'escuma per a una major comoditat.
6,45 €
Vista ràpida

Krom knout xl catifeta gaming negra

Et presentem la catifeta gaming Krom Knout XL de Nox, aquesta catifeta s'ha desenvolupat per a satisfer a aquells que quereis transformar el vostre escriptori en una catifeta còmoda i extra gran.
26,55 €
Vista ràpida

Subblim catifeta gaming rgb xl

Unes immenses dimensions al costat de la millor experiència d'il·luminació faran de la Catifeta LED RGB de Subblim, un dels teus accessoris indispensables per a les teves llargues hores d'entreteniment o per a un ús professional.
22,59 €
Vista ràpida

Subblim grafiti catifeta gaming xl

Subblim Grafiti és una catifeta amb magnifiques dimensions, no sols per al ratolí sinó també per al teu teclat. El disseny Grafiti està inspirat en la versió més urbana del públic jove,n en la qual deixen volar la seva imaginació i creativitat en els llocs més insospitats. Fabricada sobre cautxú antilliscant que garanteix la seva durabilitat. El marc cosit permet que no es deshilache o es desfaci.
13,81 €
Vista ràpida

Equip regleta 8 preses schuko amb endoll c14 negra

La unitat de distribució d'energia equip® és un producte de construcció robusta dissenyat per a distribuir electricitat clara i nítida. El producte es prova minuciosament per a garantir la seva funcionalitat i fiabilitat. Connectat amb un cable d'1.8 m, construït amb un interruptor d'encesa / apagada, disseny mecànic fàcil d'instal·lar, aquesta és l'opció ideal per a la instal·lació del sistema de gabinet de 19 ".
20,22 €
Vista ràpida

Mars gaming mmprgb2 catifeta gaming xxl rgb

La catifeta MMPRGB2 és la unió entre la millor catifeta RGB XXL i un HUB de dos ports USB2.0 per a connectar directament els teus dispositius o el que vulguis. Compta amb una superfície de teixit nanotextil per a un major lliscament, il·luminació RGB Control per fibra òptica i múltiples efectes per a triar. Transforma el teu setup en tota una taula d'operacions i gaudeix del disseny més espectacular.
24,65 €
Vista ràpida