Bellesa

Bellesa

Filtres actius

Wahl colorpro plus cortapelos

Aquest cortapelos Wahl de disseny i de gran qualitat ofereix un tall de precisió de 3 a 25 mm i ofereix les pintes guia amb codi de colors perquè sigui més fàcil identificar l'accessori que utilitzes habitualment. Està dotat de fulles d'acer amb alt contingut en carboni i acte afilat de precisió i d'un potent motor de vibració per a un ús ininterromput i potència constant. A més, incorpora el sistema de tall Power Drive que inclou un 35% més d'acció de tall que els cortapelos regulars. Un cortapelos revolucionari inspirat en els salons de bellesa que combina disseny i tecnologia.
54,03 €
Vista ràpida

Wahl groomsman all in one recortadora de barba

Wahl Groomsman All In One Recortadora de barba amb bateria i sistema d'acte afilat de fulles que estan rectificades amb precisió per a corts uniforme de pèl. A més compta amb 9 longituds de tall diferents.
22,46 €
Vista ràpida

Wahl 5606-526 recortadora de barba

Wahl 5606-526 és un cortabarbas que ofereix una precisió de 2-12 mm, i compta amb diversos accessoris per a repassar diferents zones de la cara. Incorpora fulles de carboni duradores i autoafilables per a un tall professional. És ideal per a viatjar gràcies al seu funcionament amb piles. Un aparell bàsic per a repassar la teva barba en qualsevol lloc i ocasió.
17,59 €
Vista ràpida

Orbegozo ctp 2500 cortapelos sense fil professional

Orbegozo t'ofereix l'últim en curta pèls professional per a barbers o per a la llar. Ja són moltes les persones que necessiten comprar la seva pròpia talladora per falta de temps. Una inversió que en poc temps es converteix en guany per l'ús i la durabilitat. Té tots els beneficis que s'esperen d'una eina semblant, però potenciats al màxim nivell.
32,32 €
Vista ràpida