Targetes de So

Per a gaudir del so més autèntic i d'alta fidelitat, res millor que comprar una targeta de so. En GuruTech trobaràs targetes de so externes, també conegudes com a targetes de so USB, així com els models clàssics de targetes PCI. El complement perfecte per a treure el màxim profit als teus altaveus.

Targetes de So

Filtres actius

Mars gaming msc2 targeta de so externa 7.1 usb blanca

Mars Gaming MSC2 és la targeta de so envolupant USB 7.1 perfecta per a portar el so dels teus auriculars al següent nivell. Compatibilitat universal multiplataforma, programari de customización total, comandament de control multifunció i un port USB d'energia incorporat per a alimentar el sistema d'il·luminació dels teus auriculars o per a carregar dispositius USB. La targeta de so 7.1 més completa i avançada.
16,07 €
Vista ràpida

Asus xonar s'interno 51 canals pci e

Xonar S'és una targeta de so per a jocs PCIe construïda amb components d'alta qualitat per a satisfer als jugadors que demanden un so excepcional per a les millors experiències de jocs i multimèdia. Xonar S'ofereix una sortida d'àudio d'alta resolució de 5.1 canals, 192 kHz / 24 bits amb una alta relació senyal / soroll de 116dB (SNR), i ve amb un amplificador d'auriculars de 300ohm incorporat que proporciona un so ric i detallat i baixos definits .
39,83 €
Vista ràpida

Asus xonar ae targeta de so 7.1 pcie

Xonar AE és una targeta de so per a jocs PCIe construïda amb components d'alta qualitat per a satisfer als jugadors que exigeixen un so excepcional per a les millors experiències de jocs i multimèdia. Xonar AE ofereix una sortida d'àudio d'alta resolució de 7.1 canals, 192 kHz / 24 bits amb una alta relació senyal-soroll (SNR) de 110 dB, i ve amb un amplificador d'auriculars integrat de 150 ohms que brinda un so ric i detallat i baixos definits. Una placa posterior EMI exclusiva protegeix el soroll estàtic per a un àudio increïblement clar.
65,86 €
Vista ràpida

Sharkoon mobile dac pd targeta de so usb-c

Per a tots aquells que es desplacen i volen submergir-se en la seva música allà on van: Sharkoon presenta el ultracompacto Mobile DAC PD. Amb aquest convertidor digital-analògic, pot gaudir de reproducció i amplificació d'alta resolució amb auriculars i cascos amb connexió TRRS.
28,79 €
Vista ràpida

Equip targeta de so usb

Aquest adaptador d'àudio USB pot ampliar la seva computadora amb una targeta de so addicional. L'adaptador USB és perfecte per a usar en combinació amb Skype o altres solucions VoIP perquè pot usar la targeta de so integrada per al so principal i l'adaptador de so USB com a dispositiu de so addicional per als seus auriculars i micròfon.
8,74 €
Vista ràpida