Impressores

Troba la impressora que més s'ajusta a tu: per casa teva o oficina. Imprimeix documents, informes o fotografies. Trieu entre els tipus d'impressores

  • Impressores làser → Perfectes per imprimir gran quantitat de documents amb cada cartutx. Qualitat màxima d´impressió.
    • làser monocrom → Ideals per documents  de text. Un únic cartutx, el negre. Estalvia al màxim en cada impressió.
    • làser color → Idònies per informes , presentacions o fotografies. Acabat professional a màxima qualitat.
    • Laser Wi-Fi → Làser o Monocrom. Ideals per aoficines o espais lliures de cables. Imprimeix des del teu mòbil!
    • Multifuncions làser → Combi d'impressora làser + escàner. Fotocòpia amb la màxima qualitat.

Impressores

Filtres actius

Hp laserjet m209dw impressora làser wifi monocrom

Una impressora làser monocrom compacta de gran productivitat amb la impressió a doble cara més ràpida de la seva categoria[1] i l'aplicació HP Smart que estalvia temps.[2,3] Gaudeix de connexions més fiables, d'una experiència sense preocupacions [4,5] i de la qualitat llegendària d'HP.
140,76 €
Vista ràpida

Hp colorlaser 150nw impressora làser color wifi

Obtingues un productiu rendiment d'impressió: la impressora làser HP Color Laser 150nw a color més petita del món de la seva categoria. Imprimeix i obtingues resultats en color d'alta qualitat, fins i tot des del teu telèfon.
241,04 €
Vista ràpida

Cànon maxify gx7050 multifunció color wifi

Dispositiu 4 en 1 compacte, ideal per a empreses que necessiten una impressió diària en color de gran volum, ràpida i rendible i replet de funcions amb capacitat per a 600 fulls de paper, ADF (alimentador automàtic de documents) a doble cara de 50 fulles i baix TCO (Cost Total de la Propietat).
663,08 €
Vista ràpida

Xiaomi el meu portable photo printer impressora fotogràfica

Un model increïble, una impressora dissenyada perquè puguis tenir les fotos que et trobes fent sense cap problema. Això és la nova Impressora Fotogràfica Xiaomi El meu Portable Photo Printer, una impressora de butxaca pensada perquè puguis gaudir del que més t'agrada en el món: fer fotografies. Dissenyada perquè puguis obtenir la foto que tu desitges allà on estiguis, aquest model és petit, portable i potent, tres característiques que la fan única.
64,75 €
Vista ràpida

Hp laserjet enterprise m554dn impressora làser color

Les impressores làser HP en color per a oficina estan dissenyades per a proporcionar el rendiment, la fiabilitat i les funcions de xarxa dels agitats entorns de treball de l'oficina, a més d'una versàtil gamma d'opcions de càrrega de paper per a augmentar la productivitat.
583,98 €
Vista ràpida

Cànon i-sensys lbp226dw impressora làser monocrom wifi

La LBP226dw monofunción en blanc i negre, que permet estalviar temps i ofereix fiabilitat i productivitat en un dispositiu intel·ligent i compacte, és ideal per a oficines més petites. Compleix les dates de lliurament amb les velocitats d'impressió de fins a 38 ppm de documents A4 a una cara i redueix els costos de paper amb la impressió a doble cara.
263,07 €
Vista ràpida