Ventilació

Selecció de Dissipadors i productes de Ventilació per a ordinadors i CPU. Aquí trobaràs els ventiladors que el teu PC necessita, perquè evitis sobreescalfaments i ensurts amb el teu equip. Refrigeració líquida o d'aire, tots els dissipadors que puguis imaginar i els complements necessaris perquè el teu PC no pateixi mentre tu jugues o treballes.

Ventilació

Filtres actius

Unykach candy 20 xarxa ventilador 120mm

Candy 20 Xarxa és un ventilador amb un anell LED en color vermell de 120mm. Gràcies al sistema Ring, la llum led vermella és més uniforme que els sistemes LED tradicionals, aconseguint així un millor efecte visual oferint una il·luminació brillant i uniforme.
8,62 €
Vista ràpida

Tacens mars gaming mcpu117 cpu cooler

El seu perfil ultra prim amb configuraciónes de ventilador de 90mm, fa del MCPU117 el dissipador perfecte per a caixes de reduïdes dimensions. Perquè les caixes compactes també es mereixen la millor refrigeració, el MCPU117 és la seva millor opció.
17,64 €
Vista ràpida

Hiditec c12 pwm ventilador cpu

CPU Cooler d'alt rendiment. C12 PWM és un sistema de refrigeració per a CPU compatible amb els últims processadors d'Intel® i AMD® . Incorpora la tecnologia patentada CDC ( Continuous Direct Contact ) per a oferir un rendiment excepcional en sistemes d'alt rendiment.
36,55 €
Vista ràpida

Nox hummer x fan ventilador 120mm argb

Amb una il·luminació ARGB i 120 mm, Hummer X-FAN és un ventilador dissenyat per a completar la teva configuració Nox (Infinity Omega, Infinity Alpha, Hummer TGM, Hummer Fusion S, Quàntum i Nova).
16,25 €
Vista ràpida

Nox hummer h-212 cpu cooler

Nox incorpora el cooler H-212 a la seva sèrie Hummer. Es tracta d'un cooler amb base i aletes d'alumini i 3 heatpipes de coure xapat en alumini, els quals proporcionaran a la CPU un nivell de refrigeració màxim.
31,50 €
Vista ràpida

Mars gaming mcpu120 ventilador cpu rgb 120mm

El MCPU120 té un disseny horitzontal i perfil baix amb un gran rendiment en refrigeració per aire de CPUs fins a 120W TDP juntament amb la més espectacular il·luminació automàtica CHROMA RGB i visibilitat màxima a través de la finestra de la teva caixa.
14,23 €
Vista ràpida

Aerocool mirage l120 kit de refrigeració líquida

Refrigeració líquida d'alt rendiment amb disseny Infinity Mirror RGB per a oferir una experiència d'il·luminació única. El Mirage està dissenyat per a complir amb els estàndards més alts d'enginyaria, assegurant que el teu sistema es mantindrà fresc fins i tot en les condicions més exigents.
80,44 €
Vista ràpida

Abysm gaming snow iii ventilador cpu

El sistema de refrigeració per aire Snow III afavoreix la correcta temperatura de la CPU quan està sotmesa a sobreescalfament. Gràcies als seus tres heatpipes es garanteix una excel·lent dissipació de calor generada per l'equip. A més, el seu ventilador PWM de 100mm presenta un ampli rang de velocitat per a millorar el flux d'aire i el rendiment de refredament de la CPU.
27,68 €
Vista ràpida

Aerocool mirage 12 argb ventilador 120mm

Mirage 12 ARGB és un ventilador de 120 mm amb connector de 6 pins equipat amb un disseny RGB Infinity Mirror per a proporcionar un look hipnòtic al teu rig. Accedeix a 16.8 milions de colors utilitzant plaques basi compatibles amb ARGB incloent ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, i Gigaoctet RGB Fusion. Requereix una placa basi ARGB o Hub (H66F / H106C). Inclou un cable adaptador de 6 pins per a connectar el teu ventilador amb plaques basi ARGB compatibles.
19,23 €
Vista ràpida

Aerocool cylon 4 argb cpu ventilador rgb 120mm

Solució de refrigeració per aire AeroCool Cylon 4 PWM amb elegant LED RGB adreçable en la part superior i lateral del refrigerador d'aire. Alimentat per la tecnologia Heat Core Touch (HCTT) amb 4 tubs de calor tèrmica ultraeficientes. El recobriment negre en les aletes augmenta l'àrea de dissipació de calor i millora l'eficiència de refredament. La coberta en la part superior del refrigerador d'aire aconsegueix un flux d'aire unidireccional, millorant la dissipació de calor.
43,45 €
Vista ràpida

Nox hummer hub controlar remot per a ventiladors a-rgb

Amb el controlador Nox Hummer R-HUB podràs sincronitzar sis ventiladors i fins a sis dispositius ARGB. Aquest controlador amb comandament a distància et permetrà regular la velocitat i els efectes d'il·luminació dels ventiladors del teu equip. Totalment compatible amb les millors marques de plaques basi del mercat, com les tecnologies Mystic Light Sync de MSI, RGB Sync de GIGAOCTET o Aura RGB Sync de Asus, Nox Hummer R-HUB és la gran solució per a controlar la il·luminació de tot el teu setup al complet.
24,91 €
Vista ràpida

Mars gaming mcpu220 ventilador cpu argb 120mm blanc

Mars Gaming MCPU220 és un ventilador amb disseny horitzontal i perfil baix amb un rendiment extrem en refrigeració per aire de CPUs fins a 140W TDP juntament amb la més espectacular il·luminació DUAL ARGB gràcies al ventilador MFX incorporat amb visibilitat màxima a través de la finestra de la teva caixa.
23,82 €
Vista ràpida

Aerocool force ventilador 80mm

Aerocool Force és un ventilador de 80mm amb connector Molex + connector de 3 pins, que ofereix la millor relació consum- eficiència. Està equipat amb aspes dissenyades per a incrementar la pressió de l'aire, maximitzar la refrigeració i minimitzar la resistència i el soroll.
8,92 €
Vista ràpida

Conceptronic thana sm4 base refrigeradora per a portàtil fins a 15.6"

Una potent plataforma de refrigeració amb una àmplia gamma d'útils funcions per a mantenir els equips portàtils assegurances i confortables. Gràcies a l'alimentació a través d'una interfície USB, la plataforma de refrigeració no requereix una presa de corrent elèctric. A més, compta amb quatre ventiladors i un commutador d'alimentació per a controlar i mantenir la temperatura òptima, la qual cosa garanteix un consum d'energia mínim a través del port USB de l'equip portàtil. Una plataforma de refrigeració potent i versàtil per a millorar qualsevol estació de treball mòbil.
15,56 €
Vista ràpida

Nox hummer h-224 noir ventilador cpu

Disseny elegant. Nox Hummer H-224 Noir és un discret dissipador de CPU amb una estètica elegant i minimalista, construït amb materials top. Amb acabats en negre, aquest ventilador de 120 mm presumeix d'unes aletes capaces de dissipar la calor a gran velocitat. Amb quatre heatpipes de coure, d'alt rendiment i bona conductivitat tèrmica, així com una base d'alumini, no sols sorprèn la seva gran eficiència tèrmica, sinó també el seu baix nivell de sonoritat.
45,40 €
Vista ràpida

Conceptronic thana ergo s basi refrigeradora per a portàtil fins a 15.6" alumini gris

El suport de refrigeració Conceptronic Thana Ergo S mantindrà el funcionament segur i còmode del seu dispositiu portàtil, amb un disseny ergonòmic còmode per a usar en qualsevol situació. L'ajust d'altura anivellada ajuda a mantenir una posició correcta per a asseure's mentre usa el dispositiu portàtil, alleujant la pressió del coll i les espatlles.
17,65 €
Vista ràpida

Tacens aura ii 80x80

Ventilador ultrasilencioso amb el nou rodament d'alta tecnologia Tacens Fluxus II. La construcció antipolvo proveeix de llarga vida i alta resistència. Les seves aspes aerodinamicas, els seus caragols antivibraciones i els cables enmallados fan de l'Aura II un producte de gran qualitat. Inclou caragols antivibración.
10,62 €
Vista ràpida