Cables VGA

Cables VGA

Filtres actius

Nanocable cable vga hdb15 mascle/mascle 3m negre

Cable SVGA per a monitor, projector i PC de Nanocable amb connector tipus D-sub HDB15 mascle en tots dos extrems, 3 fils coaxials (doble apantallado) per a senyals de color d'alta freqüència més 4 fils addicionals per a la sincronització. Doble apantallado per a tots els fils per a evitar pèrdua de dades i interferències electromagnètiques (EMI).
9,06 €
Vista ràpida

Equip cable vga mascle/femella 1.8m

Cable Equip VGA amb connexions Mascle/Femella i longitud de 1.8m. El cable VGA equip està construït amb caragols moleteados forts i els grans de ferrita per a oferir una connexió fiable entre els monitors o projectors i els equips amb interfície VGA.
8,37 €
Vista ràpida

Cable svga mascle mascle 18m

El cable VGA de Equip està construït amb caragols moleteados robustos i els grans de ferrita per a oferir una connexió fiable entre els monitors o projectors i els equips amb interfície VGA.
8,89 €
Vista ràpida

Equip cable svga amb ferrites mascle/mascle 5m

Equip Cable de VGA Mascle a VGA Mascle amb ferrites i una longitud de 5 metres. El cable equip VGA està construït amb caragols moleteados resistents i perles de ferrita per a oferir una connexió de confiança entre els monitors o projectors i els equips amb interfície VGA.
10,47 €
Vista ràpida