VOLS FER UNA COMANDA I T'AGRADARIA SABER QUANT TRIGARÀ A ARRIBAR? VOLS SABER QUINES DESPESES D’ENVIAMENT TINDRÀ LA SEVA COMANDA?

Sabem a GURUTECH que, quan fas una compra en línia, vols que t’arribi com més aviat millor, per això, TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES ES LLIUREN EN 24h. (dies laborables), excepte retards imputables a l'agència de transport.

Si fas la teva comanda abans de les 17h, sortirà del nostre magatzem aquest mateix dia. En el cas que facis la comanda després d'aquesta hora, sortirà del magatzem el següent dia laborable.

Els caps de setmana i festius no es gestionen comandes ni es fan entregues.

 

On és la meva comanda?


Quan la teva comanda surti del nostre magatzem, t'arribarà un e-mail amb el seguiment de l'enviament perquè sàpigues exactament on està en cada moment. També pots consultar el número de seguiment des de les meves comandes al panell de client.

Recorda que, si tens qualsevol dubte, estarem esperant el teu contacte per ajudar-te amb el que necessitis.

 

Despeses d'enviament


Bones notícies! Totes les teves comandes seran enviades amb PORTS GRATUÏTS, sempre que siguin a la península.

Indiferentment de l'import de la teva compra et farem arribar la teva comanda sense cost de transport en qualsevol punt de la Península.

 

A quines destinacions enviem?


Pots rebre la teva comanda a qualsevol punt de la Península o Balears. Encara no fem enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla per problemes amb la gestió de duanes i càrrecs extres que es genera.