Piles i Bateries

Piles i Bateries

Filtres actius

Duracell pila mn27 lr27 12v

Pila electrònica Duracell especial per a alarmes de cotxe i dispositius de seguretat. 12 volts i química alcalina. Les piles Duracell compten amb una garantia de fins a 5 anys en emmagatzematge amb la tecnologia Duralock Power Preservi, per la qual cosa pots estar segur que aquestes piles alcalines estaran preparades quan les necessitis.
7,80 €
Vista ràpida

Maxell lr44 pack 10 piles de botó 1.5v

Aquestes petites piles de botó es troben en una gamma de petits dispositius electrònics que van des de dispositius mèdics fins a dispositius quotidians, com a clauers i torxes de clauer LED.
7,30 €
Vista ràpida

Philips pack 2 piles alcalines c lr14

Pack de 2 piles alcalines C LR14 de Philips, són ideals per a dispositius que requereixen molta energia. Aquestes piles són 6 vegades millor que les piles de zinc o carboni.
8,87 €
Vista ràpida

Duracell pila de liti cr1616 3v

Pila alcalina Duracell de 3V, econòmica, i per a múltiples aplicacions. Molt fiable, proporciona un alt nivell d'energia, es pot emmagatzemar durant molt de temps i ofereix un bon rendiment a baixes temperatures.
7,88 €
Vista ràpida

Philips 8lr932/01b pila alcalina 8lr932/mn21 12v

Els teus productes electrònics, com a joguines electròniques i dispositius d'àudio portàtils, necessiten avui dia més energia que mai. Utilitza'ls durant més temps amb les piles alcalines Philips 8LR932/01B.
7,55 €
Vista ràpida

Philips pila alcalina 6lr61 9v

Philips 6LR61P1B/10 Pila Alcalina, és ideal per a dispositius que requereixen molta energia. Aquestes piles són 6 vegades millor que les piles de zinc o carboni.
7,90 €
Vista ràpida

Duracell pack 4 piles recarregables 2500mah aa hr6

Una pila recarregable Duracell aporta una potència duradora i pot usar-se centenars de vegades. Aquestes potents piles són ideals per a aparells d'alt consum o d'ús freqüent i permeten treure fins a tres vegades més* fotos (que les Duracell Plus AA). * El rendiment podria variar en funció de les condicions de funcionament.
18,44 €
Vista ràpida

Duracell piles alcalines e90 lr1 2 unitats

Duracell presenta les piles d'alta durada que proporcionen un acompliment ideal per a suplir les necessitats de dispositius de baix o mitjà consum, com a comandaments a distància, calculadores, ràdios o joguines. Tenen una vida útil de 5 anys i protecció contra vessaments.
8,75 €
Vista ràpida

Energizer recharge universal carregador de piles

Energizer® Recharge Universal és el carregador de piles versàtil ideal per a tota la família. Càrrega les cinc grandàries més populars de piles, per la qual cosa tothom té sempre l'energia que necessita.
32,51 €
Vista ràpida

Duracell pack 4 piles recarregables 900mah aaa

Les piles Duracell Recarregables AAA 900mAh romanen carregades durant un màxim de 12 mesos. A més, estan garantides per a durar 5 anys quan no estan en ús. Les piles Duracell Recarregables AAA admeten centenars de recàrregues.
18,44 €
Vista ràpida

Duracell piles alcalines lr61 aaaa 1.5v 2 unitats

Piles especials Duracell alcalines AAAA, potència de llarga durada per als teus dispositius de seguretat. Les piles especials Duracell ofereixen una garantia de fins a 5 anys d'emmagatzematge amb tecnologia Duralock Power Preservi, per la qual cosa pots estar segur que aquestes piles alcalines estaran llestes quan les necessites. S'han dissenyat per al seu ús en llanternes, calculadores i fars.
9,11 €
Vista ràpida

Duracell cr2025 2 piles de botó liti

Les piles de botó de liti Duracell Specialty 2025 estan fetes amb liti d'alta puresa per a garantir una potència fiable i duradora als teus dispositius especialitzats. Compten amb una garantia de fins a 10 anys en emmagatzematge amb la tecnologia Duralock Power Preservi, per la qual cosa pots estar segur que aquestes piles de botó de liti estaran preparades quan les necessitis.
6,98 €
Vista ràpida

Kodak xtralife pila alcalina d lr20

Les piles D són utilitzades comunament en sistemes de música portàtils, torxes grans i en llanternes de gran grandària, per a sistemes d'encesa d'escalfadors a gas, programadors de reg i joguines. Les piles alcalines tenen una vida d'emmagatzematge d'al voltant de 6 anys, Una pila D mesura 61 mm de longitud i 34 mm de diàmetre i un pes de 139 grams També estan disponibles en recarregable model HR20, amb el mateix diàmetre i gruix el seu pes és variable depenent de la capacitat del model. Com tota la gamma de piles recarregables el seu voltatge és 1,2 volts i la seva capacitat en mAh pot vàries depenent de la marca i del model.
6,98 €
Vista ràpida

Energizer pila alcalina sa23/e23a 12v

Des de fa diverses dècades, Energizer® és líder mundial en piles petites per a dispositius electrònics. Per tant, pot confiar en l'enginyeria de precisió de les piles per a alimentar tots els seus petits dispositius electrònics, des de monitors de glucosa fins als últims jocs i joguines.
8,92 €
Vista ràpida

Energizer power plus piles recarregables 2000mah aa 4 unitats

La innovació de les piles reciclades arriba a les piles recarregables amb Energizer Power Plus. Aquestes piles permeten estalviar temps reutilitzant l'energia i sent més acurades amb el mitjà. Si desitja estalviar temps i diners, aconsegueixi la potència de les piles d'alt rendiment, on i quan la necessiti amb aquesta nova gamma recarregable.
12,49 €
Vista ràpida

Energizer power plus piles recarregables 700mah aaa hr03 4 unitats

La innovació de les piles reciclades arriba a les piles recarregables amb Energizer Power Plus. Aquestes piles permeten estalviar temps reutilitzant l'energia i sent més acurades amb el mitjà. Si desitja estalviar temps i diners, aconsegueixi la potència de les piles d'alt rendiment, on i quan la necessiti amb aquesta nova gamma recarregable.
10,62 €
Vista ràpida