Smarthome

Smarthome és un concepte que fusiona eficiència, connectivitat i noves tecnologies amb aspectes fonamentals del nostre dia a dia: seguretat a la llar, estalvi energètic, neteja, entreteniment, estil de vida saludable i molt més . Descobreix les nostres ofertes i converteix la teva llar en una casa intel·ligent.

Smarthome

Filtres actius

Spc aura 800 bombeta led 10w e27 rgb

Posa-li color i calor al teu dia… i a la teva casa! Amb la bombeta intel·ligent Aura 3 en 1, a través de l'app SPC IoT, podràs controlar i regular el color, tonalitat de blanc i la intensitat de la llum de la teva casa.
15,23 €
Vista ràpida

Spc clever plug mini endoll intel·ligent wifi

Clever Plug Mini és un endoll compacte intel·ligent que serveix per a dotar d'intel·ligència els aparells elèctrics de la teva llar i controlar-los des del mòbil: una cafetera, carregador del mòbil, planxes per al pèl... estableix regles com a encès i apagat a hores determinades i controla-ho remotament des del mòbil.
21,91 €
Vista ràpida

Spc clever plug dual endoll intel·ligent wifi

SPC Clever Plug Dual és un endoll compacte intel·ligent que serveix per a dotar d'intel·ligència els aparells elèctrics de la teva llar, i controlar-los des del mòbil: una cafetera, carregador del mòbil, planxes per al pèl...Estableix regles com a encès i apagat a hores determinades i controla-ho remotament des del mòbil.
27,54 €
Vista ràpida