TPV/Punt de Venda

Les sigles TPV fan referència a Terminal Punt de Venda. Troba en aquesta col·lecció tot el necessari per conformar el teu TPV ideal pel teu comerç.

TPV/Punt de Venda

Filtres actius

Brother vc-500w impressora d'etiquetes a color wifi

Els rotllos continus de cinta d'etiqueta permeten imprimir etiquetes a mesura fins a 43 cm de longitud. La tecnologia Zero Ink permet imprimir etiquetes a color sense necessitat de tinta o tòner. Programari professional d'edició i disseny d'etiquetes - P-touch Editor 5. Connexió a bases de dades Excel i altres formats. Aplicació mòbil Color Label Editor. Disponible per a Android i iOS. Crea etiquetes o fotos personalitzades afegint icones, text, marcs, símbols o fins i tot les teves pròpies fotos per a aconseguir els teus treballs encara més creatius.
138,85 €
Vista ràpida

Brother dk-11221 rotllo etiquetes per a impressora

El rotllo d'etiquetes precortadas DK11221 (text negre sobre fons blanc) està dissenyat per a imprimir etiquetes quadrades de la mateixa grandària (23x23 mm) a la màxima velocitat, sense malgastar cap. La qualitat dels materials usats assegura una impressió clara i llegible, juntament amb un adhesiu de qualitat. Pots incorporar de manera ràpida i senzilla: imatges, logotips, codis de barres, dates o qualsevol altra informació.
16,42 €
Vista ràpida

Approx apppos58mu impressora de tiquets usb

L'APPPOS58MU és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Ofereix característiques importants de fàcil maneig per al detallista, restaurants i hostaleria. Funciona amb paper tèrmic estàndard d'ample 58mm. No necessita cartutxos i permet imprimir codis de barres i el seu logotip. Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci!

47,09 €
Vista ràpida

Approx appcash33wh calaix portamonedes manual/automàtic blanc

Approx APPCASH33 és un calaix portamonedes compacte i elèctric, fabricat amb material molt resistent a l'impacte. Disposa de compartiment per a bitllets amb clip de subjecció i calaixera de monedes, tots dos totalment ajustables. Disposa de clau amb bloqueig de tres posicions per a una major seguretat.
42,75 €
Vista ràpida

Approx apppos80amusewh impressora de tiquets usb/rj45 blanca

Impressora Approx amb triple interface (USB, SERIAL PORT i LAN) i un disseny modern i funcional i un capçal d'impressió més resistent. Utilitza paper tèrmic de 80mm, encara que el seu disseny està preparat per a admetre paper de 58 amb un adaptador (no inclòs).
102,68 €
Vista ràpida

Approx cash01 calaix portamonedes blanc

L'APPCASH01 és un calaix portamonedes elèctric fabricat amb material molt resistent a l'impacte. Disposa de compartiment de bitllets inclinat i calaixera de monedes extraïble, tots dos totalment ajustables. A més, incorpora ranura frontal per a guardar xecs sense necessitat d'obrir el calaix. Amb clau amb bloqueig de tres posicions per a una major seguretat.
41,62 €
Vista ràpida

Approx appmt15w5 monitor 15" tàctil per a tpv negre

La APPMT15W5 és una pantalla tàctil resistiva de 5 fils d'alta qualitat, especialment indicada per a aplicacions POST de comerç i hostaleria, però també per a aplicacions en sanitat, serveis públics o qualsevol ús en el qual sigui necessari una posició còmoda d'operació i un accés via tàctil al programa de programari.
178,45 €
Vista ràpida

Approx appls10 lector de codis de barres 1d/2d usb

L'APPLS10 és un lector sense fil de codis 1D/2D USB amb tecnologia Bluetooth i RF i un disseny exclusiu. Petit, prim i fàcil d'usar, l'escàner està optimitzat per a la seva connexió a dispositius mòbils. Suporta tots els codis de barres comunes 1D i 2D, i és capaç d'escanejar codis en pantalla. No necessita drivers i és detectat pel PC automàticament a través del seu receptor. És configurable i admet dissenys de teclat diferents i inclou LED, timbre i vibració per a indicar estats de lectura.
113,92 €
Vista ràpida

Brother tze 231 cinta adhesiva laminada

Aquesta cinta compta amb el nostre exclusiu procés de cinta laminada i el nostre adhesiu estàndard.Perfecte per a aplicacions diàries.Aquestes etiquetes es mantenen sota un ús normal en interiors i exteriors, incloent ambients calents i freds.Ideal per a superfícies llises i planes.
19,29 €
Vista ràpida

Approx apppos80am3 impressora tèrmica 80mm

La APPPOS80AM3 és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci! 80mm. d'ample · Imprimeix codis de barres i logotips · No necessita cartutxos.
100,05 €
Vista ràpida

Unykach calaix portamonedes negre

El calaix portamonedes de UNYKAch és un calaix compacte i robust acabat en materials de gran qualitat amb 4 compartiments per a bitllets i 8 departaments per a monedes. El pany té tres posicions perquè romangui tancat, tancat a l'espera de l'obertura automàtica o obert.
47,23 €
Vista ràpida

Approx appcash33 calaix portamonedes manual/automàtic negre

Approx APPCASH33 és un calaix portamonedes compacte i elèctric, fabricat amb material molt resistent a l'impacte. Disposa de compartiment per a bitllets amb clip de subjecció i calaixera de monedes, tots dos totalment ajustables. Disposa de clau amb bloqueig de tres posicions per a una major seguretat.
42,75 €
Vista ràpida