Regletes

Lesregletes són elements imprescindibles a tota llar i oficina. Al nostre catàleg online pots trobar un gran nombre de possibilitats per connectar tots els objectes que necessitis a la llum, ja siguin amb endolls convencionals o especials.

Regletes

Filtres actius

Belkin surgecube regleta de protecció contra sobretensiones 6 preses de corrent

Assegura't de protegir la teva estació de treball contra el mal produït per fluctuacions de voltatge, sobretensiones i pics amb el protector contra sobretensiones SURGEMASTER de Belkin (BSV603vf2M). Ideal per a preservar el teu portàtil, reproductor de DVD/Blu-Ray, videoconsola, altaveus i altres electrodomèstics de grandària mitjana. Equipat amb 6 preses de corrent CA protegides el protector de pantalla contra sobretensiones et permet endollar i subministrar electricitat a un màxim de 6 dispositius electrònics.
21,48 €
Vista ràpida

Equip 333299 regleta 3 preses rack 10" 1u

La unitat de distribució d'energia equip® és un producte de construcció robusta dissenyat per a distribuir electricitat clara i nítida. El producte ha estat provat exhaustivament per a garantir la funcionalitat i fiabilitat. Unit amb un cable d'1.5 m, disseny mecànic fàcil d'instal·lar, aquesta és l'opció ideal per a la instal·lació del sistema de gabinets de 10 ".
16,89 €
Vista ràpida

Equip regleta 8 preses schuko amb endoll c14 negra

La unitat de distribució d'energia equip® és un producte de construcció robusta dissenyat per a distribuir electricitat clara i nítida. El producte es prova minuciosament per a garantir la seva funcionalitat i fiabilitat. Connectat amb un cable d'1.8 m, construït amb un interruptor d'encesa / apagada, disseny mecànic fàcil d'instal·lar, aquesta és l'opció ideal per a la instal·lació del sistema de gabinet de 19 ".
20,22 €
Vista ràpida

Salicru sps pdu regleta 12 preses c13/c14 amb interruptor

Les Unitats de Distribució d'Energia (SPS PDU) de Salicru estan dissenyades per a distribuir energia provinent d'un SAI (Sistema d'Alimentació Ininterrompuda), un generador o la xarxa a múltiples dispositius, com ara racks de xarxes i servidors en data centers i sales d'ordinadors. Els models SPS PDU incorporen un interruptor d'encesa/apagada amb il·luminació i tapa de protecció per a evitar accions no desitjades.
30,79 €
Vista ràpida