Cables àudio / vídeo

Cables àudio / vídeo

Filtres actius

Lanberg adaptador jack 3.5mm a 2xjack 3.5mm mascle/femella 20cm negre

L'adaptador d'àudio de gran qualitat de Lanberg és la solució per als usuaris que requereixen 2 fluxos d'àudio separats, per tant, l'ús de 2 miniclavijas femella de 3,5 mm a través d'1 connector: miniconector mascle de 3,5 mm En la pràctica, aquest cable en particular es pot utilitzar amb configuracions d'auriculars + micròfon en 1 cable.
8,58 €
Vista ràpida

3go ca101 cable àudio jack 3.5 a 2xrca mascle/mascle 2m

Convertidor de Jack a 2 RCA, cable realitzat en materials d'alta qualitat que et proporcionarà un excel·lent so. El CA101 és un cable d'àudio per a diferents solucions de connexió. Connecta instruments, micròfons, amplificadors i altres dispositius.
5,71 €
Vista ràpida

Lanberg cable hdmi v1.4 ccs mascle/mascle 1m negre

Els cables HDMI Lanberg (versió 1.4, alta velocitat amb Ethernet) són una solució ideal per a la transmissió audiovisual entre dispositius multimèdia com a computadores, monitors, televisors, NAS, computadores portàtils, projectors, consoles. El cable es caracteritza per una molt alta qualitat de la imatge i el so transmesos, així com per l'eficiència del treball.
9,37 €
Vista ràpida

Lanberg cable hdmi v2.0 4k cu mascle/mascle 1m negre

Els cables 4K HDMI Lanberg (versió 2.0, alta velocitat amb Ethernet) són una solució ideal per a la transmissió audiovisual entre dispositius multimèdia com a computadores, monitors, televisors, NAS, computadores portàtils, projectors, consoles. El cable es caracteritza per una molt alta qualitat de la imatge i el so transmesos, així com per l'eficiència del treball.
9,86 €
Vista ràpida

Lanberg cable àudio minijack 35mm 3 pin mascle mascle 12m negre

Un cable d'àudio Lanberg de bona qualitat li permet transmetre so estèreo a través d'un connector mini-jack de 3,5 mm. És ideal per a la majoria dels dispositius d'àudio com a PC, telèfons intel·ligents, portàtils, equips portàtils, torres, televisors, reproductors multimèdia, projectors, walkman i altres equips perifèrics i domèstics. La capacitat de connectar el cable està limitada només per l'endoll i la longitud; la resta no importa en la seva major part. Fins i tot complirà amb les expectatives dels qui exigeixen una qualitat superior a la mitjana.
8,58 €
Vista ràpida