Plaques Base

La placa base és el component principal d'un ordinador, de manera que comprar una placa base ha de ser una decisió meditada. Quin tipus de PC muntaràs? Depenent de si busquem configurar un PC Gaming o un ordinador per a l'oficina o multimèdia, haurem d'optar per una placa base més o menys completa.

Plaques Base

Filtres actius

Asus tuf gaming b550-plus

La TUF Gaming B550 Plus destil·la elements essencials de l'última plataforma d'AMD i els combina amb funcions gaming i una durabilitat comprovada. Dissenyada amb components de grau militar, una solució d'energia millorada i una conjunt d'opcions de refrigeració molt complet, aquesta targeta mare ofereix un rendiment gaming avançat i una estabilitat indestructible.
131,96 €
Vista ràpida

Asus prevalgui h510m-e

Les plaques base de la sèrie ASUS Prevalgui estan dissenyades per experts per a alliberar tot el potencial dels processadors Intel® de dècima i onzena generació. Amb un disseny d'energia robust, solucions de refredament integrals i opcions d'ajust intel·ligents, PREVALGUI H510M-E ofereix als usuaris diaris i als constructors de PC DIY una gamma d'opcions d'ajust de rendiment a través de funcions de programari i microprogramari intuïtives.
90,58 €
Vista ràpida

Asus prevalgui b550m-k

La sèrie ASUS Prevalgui està dissenyada per experts per a alliberar tot el potencial de la plataforma AMD Ryzen de tercera generació. Amb un disseny de potència robust, solucions integrals de refredament i opcions d'ajust intel·ligents, les plaques base de la sèrie Prevalgui B550 brinden als usuaris diaris i als constructors de PC de bricolatge una gamma d'opcions d'ajust de rendiment a través de característiques intuïtives de programari i microprogramari.
108,15 €
Vista ràpida

Gigaoctet b550 gaming x v2

Placa basi per a jocs AMD B550 amb solució VRM digital, LAN per a jocs GIGAOCTET amb administració d'amplada de banda, PCIe 4.0 / 3.0 x4 M.2, RGB FUSION 2.0, Smart Fan 5, Q-Flaix Plus, Disseny de resistències anti-sofre.
125,44 €
Vista ràpida

Gigaoctet b550 aorus elit v2

Placa basi AMD B550 AORUS amb VRM digital real de 12 + 2 fases, dissipadors de calor de superfície engrandits, ranura PCIe 4.0 x16, PCIe 4.0 / 3.0 x4 M.2 dual amb un protector tèrmic, LAN de 2.5GbE, RGB FUSION 2.0, Q-Flaix Plus
152,08 €
Vista ràpida

Asus prevalgui b550-plus

La sèrie ASUS Prevalgui està dissenyada per a aprofitar tot el rendiment potencial dels processadors AMD Ryzen de 3a Gen. Equipades amb un potent disseny d'alimentació, solucions de refrigeració completes i opcions d'ajust intel·ligents, les plaques base de la sèrie Prevalgui B550 inclouen ajustos de rendiment molt intuïtius via programari i microprogramari.
149,05 €
Vista ràpida

Asus rog strix z690-f gaming wifi

ROG Strix Z690-F Gaming Wifi ofereix subministrament d'energia i refredament de primera qualitat per a alliberar tota la força dels processadors Intel® Core ™ de 12a generació. Els fotogrames i els temps de càrrega es poden augmentar encara més amb la compatibilitat completament nova per a la memòria DDR5 i les targetes de vídeo PCIe® 5.0. A més, els controls intel·ligents exclusius de ASUS ajuden a optimitzar la configuració de la PC, mentre que el Wifi 6E integrat pot portar transferències de dades ultraràpides a una varietat infinita d'escenaris. A més de tot això, les innovacions aptes per al bricolatge ajuden a simplificar el procés de construcció de la PC perquè pugui començar a funcionar sense problemes.
559,77 €
Vista ràpida

Asus prevalgui h510m-k

Les plaques base de la sèrie ASUS Prevalgui estan dissenyades per experts per a alliberar tot el potencial dels processadors Intel® de 11a i 10a generació. Amb un disseny d'energia robust, solucions de refredament integrals i opcions d'ajust intel·ligents, PREVALGUI H510M-K ofereix als usuaris diaris i als constructors de PC DIY una gamma d'opcions d'ajust de rendiment a través de funcions de programari i microprogramari intuïtives.
88,20 €
Vista ràpida

Asus tuf gaming b550m-plus

La TUF Gaming B550M-Plus destil·la elements essencials de l'última plataforma d'AMD i els combina amb funcions gaming i una durabilitat comprovada. Dissenyada amb components de grau militar, una solució d'energia millorada i una conjunt d'opcions de refrigeració molt complet, aquesta placa base ofereix un rendiment gaming avançat i una estabilitat indestructible.
155,21 €
Vista ràpida

Asus prevalgui b450m a ii

Targeta Mare micro ATX AMD B450 (Ryzen AM4) amb suport M.2, HDMI / DVI-D / D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Tipus-A, BIOS FlashBack™ i il·luminació Aura Sync RGB
98,00 €
Vista ràpida

Asus pro h510m-c/csm

Les plaques base per a empreses ASUS Pro proporcionen funcions millorades per a facilitar les seves operacions de TU, inclosa una protecció integral del sistema, estabilitat i confiabilitat 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, i un paquet d'administració millorat per a una personalització més senzilla. ASUS, coneguda com la marca de plaques basi més gran i coneguda del món, ofereix un servei postvenda de primer nivell i disponibilitat garantida a llarg termini per a maximitzar la seva inversió durant el cicle de vida del producte i ofereix una solució d'alta qualitat amb TCO optimitzat per al seu negoci. necessitats informàtiques.
87,57 €
Vista ràpida

Asus tuf gaming z690-plus d4

ASUS TUF GAMING Z690-PLUS D4 presa tots els elements essencials dels últims processadors Intel® i els combina amb característiques llestes per a jugar i durabilitat comprovada. Dissenyada amb components de grau militar, una solució d'energia millorada i un sistema de refredament integral, aquesta placa base ofereix un rendiment estable i sòlid com una roca per a jocs de marató. Estèticament, TUF GAMING Z690-PLUS D4 llueix el nou logotip de TUF Gaming i incorpora elements de disseny geomètric simples per a reflectir la confiabilitat i estabilitat que defineix la sèrie TUF Gaming.
336,08 €
Vista ràpida

Asus prevalgui z690-

Les plaques base de la sèrie ASUS Prevalgui estan dissenyades per experts per a alliberar tot el potencial dels processadors Intel® de 12a generació. Amb un disseny d'energia robust, solucions de refredament integrals i opcions d'ajust intel·ligents, Prevalgui Z690-A ofereix als usuaris i constructors de PC una varietat d'opcions d'ajust de rendiment a través de funcions de programari i microprogramari intuïtives.
338,33 €
Vista ràpida

Asus b560m-c/csm pro

Les plaques base per a empreses ASUS Pro ofereixen funcions millorades per a facilitar les seves operacions de TU, inclosa la protecció integral del sistema, estabilitat i confiabilitat 24/7 i un paquet d'administració millorat per a una personalització més fàcil.
128,94 €
Vista ràpida