Targetes gràfiques

Les targetes gràfiques són un component indispensable per a jocs i professionals del disseny i l'edició d'imatge i vídeo. Utilitza el nostre sistema de filtres per definir especificacions com la marca o quantitat de memòria RAM i et mostrarem les targetes gràfiques Nvidia i AMD que s'ajustin a les indicacions.

Targetes gràfiques

Filtres actius

Gigaoctet geforce gt 1030 low profile d4 2gb gddr4

Gaudeix de la millor qualitat d'imatge en el teu PC amb la tarjerta gràfica Gigaoctet GeForce GT 1030 Low Profile D4 2G GDDR5. Fabricada amb materials d'alta qualitat, aquesta targeta gràfica ofereix un rendiment excepcional i una vida útil del sistema duradora.
95,12 €
Vista ràpida

Msi gt 1030 2ghd4 lp oc 2gb ddr4

Accelera tota la potència del teu PC amb la ràpida i potent targeta gràfica NVIDIA GeForce GT 1030. Jocs, vídeo HD i edició d'imatges. La guardonada arquitectura NVIDIA Pascal de GT 1030, el seu poderós motor gràfic i les tecnologies d'última generació t'ofereixen l'actualització de rendiment que necessites per a manejar les aplicacions de PC més exigents.
88,06 €
Vista ràpida

Gigaoctet geforce gt 1030 oc 2g gddr5

Gaudeix de la millor qualitat d'imatge en el teu PC amb la tarjerta gràfica Gigaoctet GeForce GT 1030 OC 2G GDDR5. Fabricada amb materials d'alta qualitat, aquesta targeta gràfica ofereix un rendiment excepcional i una vida útil del sistema duradora.
119,21 €
Vista ràpida