VOLS CONÈIXER LES NOSTRES FORMES DE PAGAMENT?

 

El primer i més important: les compres en GURUTECH són 100% segures.

Tots els nostres sistemes de pagament compleixen els màxims nivells de seguretat. Oferim tres sistemes de pagament, de manera que pots triar el que més còmode et sembli.

 

Tarja de Crèdit


Utilitzem un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació viatja xifrada a través de la xarxa.

Les dades de la tarja de crèdit van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc) i ni GuruTECH ni ningú més té accés al procés de pagament entre tu i el teu banc.

Per a més seguretat hem incorporat el sistema de pagament segur denominat CES (Comerç Electrònic Segur). D'aquesta manera, si ets titular d'una tarja securitzada podràs efectuar pagaments amb tarja VISA o MASTERCARD a la nostra botiga.

Què és CES (Comerç Electrònic Segur)?

CES és un sistema per assegurar les transaccions a Internet promogut per Visa Internacional, Mastercard, Microsoft i Netscape, entre d'altres. La finalitat principal és donar més seguretat tant a l'usuari d'Internet com als comerços que venen a través de la Xarxa a l'autenticar al comprador com a legítim titular de la tarja que utilitzeu.

 

PayPal


Fes el teu pagament de forma còmoda i segura amb PayPal, simplement introduint el teu correu electrònic i contrasenya del compte Paypal, sense necessitat d'introduir dades financeres ni personals.

 

Transferència bancària


Si realitzes la teva comanda mitjançant aquest mètode de pagament, quan facis la teva comanda rebràs un correu electrònic de confirmació on se t'indicarà el número de compte en què efectuar la transferència a nom de GURUSUM S.L.

Aquesta forma de pagament retardarà una mica l'enviament del producte, ja que la comanda sortirà del magatzem quan el banc ens hagi confirmat el teu pagament.

És molt important que en el moment de fer la transferència indiquis en l'assumpte el número de comanda, nom i cognoms.