Els més venuts

Filtres actius

Mars gaming mpb550 550w 80 plus bronze

Aconsegueix la millor alimentació per al teu PC amb la font MPB550 i saca el màxim partit al teu rig amb totes les prestacions que necessites. Seguretat, rendiment i estalvi d'energia: la MPB550 compta amb certificació oficial 80 Plus Bronze 230V EU per a garantir 550W de potència gràcies a un disseny totalment optimitzat, amb tecnologia SilentRPM i fins a un 90% d'eficiència energètica.
40,89 €
Vista ràpida

Tacens levis blego teclat + ratolí sense fil 2000 dpi

Teclat sense fil compacte ultrafino i multimèdia fabricat amb els millors materials al costat del nou ratolí sense fil Tacens de disseny ultra-pla i lleuger amb un sensor òptic professional d'última generació amb canvi de resolució a l'instant de 1200-2000DPI. La més alta tecnologia en el mínim espai i amb un estil elegant i ultra-fi.

30,38 €
Vista ràpida

Approx appstablet10 suport universal per a tauletes 7.9-11" negre

Approx APPSTABLET10 és un suport per a tauletes de 7.9" a 11" amb sistema antirobatori. Aquest suport és adaptable a totes les tauletes del mercat de 7.9 a 11" polzades mitjançant molls laterals extensibles. Disposa d'un sistema antirobatori amb clau i base amb perforacions per al seu ancoratge en qualsevol superfície plana.
51,80 €
Vista ràpida

Equip cable de xarxa rj45 s/ftp apantallado cat.6a vermell 1m

El cable de xarxa S/FTP Equip està compost de materials d'alta qualitat i completament examinat per a complir amb els estàndards industrials. En oferir una major amplada de banda i un millor marge de senyal a soroll, el cable de Cat 6A pot oferir un rendiment ultra alt i lliure d'errors en els entorns de xarxa més exigents, especialment en aplicacions 10G
6,57 €
Vista ràpida

Salicru sps one 700va v2 sai

Sistema d'Alimentació Ininterrompuda (SAI/UPS) de format minitorre amb topologia Line-interactive, la sèrie SPS ONE de Salicru proporciona back-up de bateria (amb sortida de ondulador pseudosenoidal) i protecció contra sobrecàrregues.
71,54 €
Vista ràpida

Microsoft office llar i empreses 2021

Les eines essencials per a fer tot el treball. Office Llar i Empreses 2021 és per a famílies i petites empreses que necessiten les aplicacions clàssiques d'Office i correu electrònic. Inclou Word, Excel, PowerPoint i Outlook per a Windows 11 i Windows 10. Compra de pagament únic que s'instal·la en 1 equipo PC o Mac per a ús en la llar o el treball.
247,17 €
Vista ràpida

Salicru sps.2000.one v2

La sèrie SPS ONE de SALICRU és un Sistema d'Alimentació Ininterrompuda (SAI/UPS) de tecnologia Line-interactive que ofereix la millor solució de protecció per als equips i la informació que componen els entorns informàtics tant d'ús domèstic com professional (petits negocis, oficines, comerços,…).
213,02 €
Vista ràpida

Approx apppos80amusewh impressora de tiquets usb/rj45 blanca

Impressora Approx amb triple interface (USB, SERIAL PORT i LAN) i un disseny modern i funcional i un capçal d'impressió més resistent. Utilitza paper tèrmic de 80mm, encara que el seu disseny està preparat per a admetre paper de 58 amb un adaptador (no inclòs).
102,68 €
Vista ràpida

Approx apppos80am3 impressora tèrmica 80mm

La APPPOS80AM3 és una impressora tèrmica de tiquets compacta, fiable i ràpida. Compatible amb el sistema POST. Faci d'ella la seva impressora favorita per al seu negoci! 80mm. d'ample · Imprimeix codis de barres i logotips · No necessita cartutxos.
100,36 €
Vista ràpida

Equip 650327 suport de paret per a tv 43 "-80" vesa 800x400 max. 50kg

El suport de muntatge en paret per a TV equip® és un producte compacte però resistent que assegura una instal·lació de confiança de la seva TV LCD / Plasma. Segueixi la guia gràfica inclosa en el paquet, pot instal·lar el seu televisor pel seu compte amb facilitat. El suport de paret s'adapta a la majoria dels materials de paret: maó, formigó i fusta, la qual cosa ho converteix en l'opció ideal per a instal·lar les seves pantalles.
93,62 €
Vista ràpida

Equip suport tv 37"-90" vesa 816x410 max 75kg

El suport de muntatge mural de la TV equip® és un producte compacte però robust que garanteix una instal·lació de confiança del seu televisor LCD / Plasma. El suport de paret s'adapta a la majoria dels materials de la paret: maó, formigó i fusta, per la qual cosa és l'elecció ideal per a configurar les seves pantalles.
96,46 €
Vista ràpida

Trust ozaa ratolí Òptic sense fil 2400dpi blau

El Ozaa de Trust s'ha dissenyat pensant en la comoditat. Gràcies al disseny ergonòmic, es pot treballar  durant tot el dia mantenint la mà en una posició còmoda. Té un total de sis botons, sent els dos principals silenciosos per a no molestar a ningú mentre es treballa durament. Té una roda de desplaçament horitzontal, una bateria recarregable i és sense fil amb un abast de fins a 10 metres. Es tracta d'un ratolí de primera categoria.
45,98 €
Vista ràpida

Sandisk extremi portable ssd v2 1tb usb-c

La teva vida és una aventura. La SSD portàtil SanDisk Extremi® s'adapta al teu estil de vida mòbil i accelera cadascun dels teus moviments. És gairebé dues vegades més ràpida que la nostra generació anterior!
109,72 €
Vista ràpida