Belkin bsv401vf2m regleta 4 preses + 2 usb amb protecció


Mantingues els teus dispositius electrònics protegits dels perillosos pics de tensió i sobretensiones amb el protector contra sobretensiones de 4 preses amb 2 ports USB de Belkin. Simplement endolla el protector contra sobretensiones en qualsevol presa de corrent de paret CA i connecta fins a quatre dispositius CA i dos dispositius USB per a protegir-los contra pics de tensió, descàrregues de raigs i contaminació CA.
 

La seva privacitat

 

Enviaments y entregues

 

Devolucions i garanties

27,18 €
Impostos inclosos
qty
Amb Stock

Mantingues els teus dispositius electrònics protegits dels perillosos pics de tensió i sobretensiones amb el protector contra sobretensiones de 4 preses amb 2 ports USB de Belkin . Simplement endolla el protector contra sobretensiones en qualsevol presa de corrent de paret CA i connecta fins a quatre dispositius CA i dos dispositius USB per a protegir-los contra pics de tensió, descàrregues de raigs i contaminació CA.

Ideal per a ordenadors personals/portàtils, impressores, encaminadors i altres dispositius de l'oficina domèstica la regleta de protecció contra sobretensiones de Belkin està dissenyada amb circuits d'alta qualitat. A més, inclou uns materials absorbents per a protegir als teus dispositius electrònics i dades.

Protegeix contra pics i fluctuacions de tensió

En connectar els teus dispositius electrònics a la regleta de protecció contra sobretensiones de Belkin aquesta els protegeix contra sobretensiones inesperades com a curtcircuits i raigs elèctrics. La regleta de protecció contra sobretensiones també protegeix als teus dispositius contra les fluctuacions sobtades del voltatge o els pics o caigudes de tensió de baix nivell que a llarg termini poden danyar o fins i tot destruir aparells electrònics.

Dos ports de 2,4 amperes per a càrrega

Càrrega els teus dispositius portàtils ràpidament alhora que els protegeixes contra qualsevol mal i pèrdua de dades gràcies als dos ports USB integrats. Ideals per a telèfons intel·ligents i tauletes aquests ports USB carreguen a 2,4 amperes. Això ofereix uns temps de càrrega més veloces que els ports USB tradicionals amb protecció afegida.

Protecció contra sobretensiones de fins a 525 Juliols

Aquesta regleta de protecció contra sobretensiones està classificada per a admetre fins a 525 juliols i el seu disseny està enfocat per a protegir a dispositius electrònics petits d'entreteniment i de l'oficina a casa contra les nocives fluctuacions del voltatge, les sobretensiones i els pics de corrent. Els varistores d'òxid metàl·lic de gran grandària (MOV) absorbeixen l'excés de corrent i l'expulsen en forma de calor. Les cobertes de fibra de vidres dels varistores d'òxid metàl·lic de gran grandària (MOV) també ajuden a contenir o sufocar el foc potencial en els mateixos produït per una sobretensión d'importància.

L'interruptor de corrent embotit protegeix les preses de corrent

La regleta de protecció contra sobretensiones de Belkin inclou una construcció d'alta qualitat i un disseny durador amb una carcassa resistent als danys que protegeix als circuits contra el foc, els impactes i la corrosió. Els quatre endolls CA protegits fan que aquesta regleta sigui una solució ideal per a oficines domèstiques, instal·lacions multimèdia i altres configuracions en les quals és necessari endollar múltiples dispositius. Un interruptor embotit de fàcil accés ajuda a garantir que mai apagaràs accidentalment els dispositius endollats a la regletes i facilita el reinici d'aquests. Les tapes de tancament escorredores ajuden a més a evitar qualsevol risc per als nens. La regleta de protecció contra sobretensiones de Belkin també inclou un indicador de presa de terra per a advertir-te de quan existeix un problema amb la presa de terra de l'endoll.

Resistent cable de corrent de 2 metres

Gràcies al cable inclòs de 2 metres podràs protegir als teus dispositius connectats alhora que mantens a la regleta de protecció contra sobretensiones recollida i sense molestar. El disseny robust ajuda a protegir al cable de qualsevol mal i garanteix un flux de corrent òptim per a tots els teus dispositius.

Protecció CA completa de tres conductors

La regleta de protecció contra sobretensiones de Belkin preserva a tots els dispositius endollats de qualsevol mal per mitjà d'una protecció CA de tres conductors. Aquest tipus de protecció protegeix contra sobretensiones que es produeixen entre línies positives, neutres i de presa de terra.

Característiques

 • Preserva a tant dispositius d'oficina com domèstics dels danys produïts per sobretensiones i pics de corrent.
 • Ideal per a ordinadors portàtils, reproductors DVD, consoles de videojocs, altaveus i altres dispositius electrònics de mitjana grandària.
 • Quatre endollis CA protegits i dos ports USB de 2,4 amperes.
 • El robust cable de corrent de 2 metres facilita un emplaçament de la regleta còmode i sense que suposi una molestía.
 • La carcassa antidaños protegeix als circuits contra el foc, els impactes i la corrosió.
 • Classificada per a resistir una sobretensión de corrent de fins a 525 juliols.
 • Protecció CA de tres conductors contra sobretensiones entre línies positives, neutres i de preses de terra.

Especificacions Belkin BSV401VF2M

 • Ports i Interfícies
  • Longitud de cable: 2 m
  • Quantitat de ports USB: 2
 • Control d'energia
  • Índex d'augment d'energia: 525 J
  • Quantitat de sortides AC: 4 sortides AC
 • Característiques
  • Color del producte: Blanco

Comprar Belkin BSV401VF2M Regleta 4 Tomas + 2 USB amb Protecció

0745883659678
BSV401VF2M

Referéncies escpecífiques

Review

16 altre producte